Везни
Тази година ще бъде благоприятна за планиране на бременност. Детето постепенно ще напредва в своята област, радвайки ви с успех. Ако е ученик, тогава ще има възможност да бъде отличен в обучението си, а концентрацията му ще доведе до добри оценки. Дори ако работи или се занимава с бизнес, тази година може да му донесе най-голям успех: ще бъде хубаво да видите как децата ви се развиват. Потомството ще се радва на невероятни победи в периода от 15 март до 23 април тази година, когато Марс ще премине през пети дом.

24 март – Напрежението в близките отношения, за ваше облекчение, ще започне да намалява. Ще бъде хвърлена нова светлина върху въпрос, който предизвиква много недоразумения. Със знанията, които придобиете, ще можете да предприемете действия.

17 юни – Пресните знания могат да отворят нова перспектива за бъдещето. Перспективите и възможностите за печалба ще станат много по-ярки. Ако ви се предложи възможност, не я отказвайте само защото не изглеждате готови за нея.

20 юли – Усещате какво мислят другите хора и какво очакват да чуят от вас. Докато другите може да се чувстват като манипулативни, това всъщност ви дава контрол над ситуацията.

Ще знаете най-точно как да бъдете две крачки пред всички и да обърнете всяка ситуация в своя полза.

Скорпион
От 23 април до 1 юни може да не е благоприятно за любовта, а освен това вашият любим може да има здравословни проблеми. През това време трябва много да помагате на партньора си и да се въздържате от ненужни спорове, в противен случай това може да се отрази пагубно на връзката. Март и следващите месеци от август до септември ще работят за повишаване на любовта във връзката и ще бъдете по-влюбени от всякога. Ако има желание за сключване на брак, тогава това желание е възможно, когато на 1 май Юпитер, който също е управител на пети дом, се премести в седми дом. Именно в тези дни ще можете да сключите брак с любимия човек.

4 януари – Скорошни опити да научите нещо ново или да вземете курсове за напреднали ще дадат плод. Може би все още се чувствате несигурни или се съмнявате относно прилагането на уменията на практика. Въпреки това, колкото повече практикувате, толкова повече ще расте увереността ви.

7 юли – След дълги съмнения, че ще се справите успешно със задачата, напредъкът е шокиращ. Ако наистина положите усилия, можете бързо да преодолеете всякакви трудности и да постигнете успех.

21 август – Вашето инвестиционно портфолио може да блесне по-ярко от всякога. Закупените в този ден акции ще се покачат бързо, носейки ви солидни печалби. Не забравяйте да отпразнувате този успешен ден, като направите друга умна инвестиция.

Стрелец

Годината ще бъде благоприятна за представители на знака, занимаващи се с бизнес.

В средата на годината, на 1 юли, може да срещнете специален човек, който ще се окаже полезен за развитието на вашия бизнес. Началото на декември е най-доброто време за плащане на всички данъци, които дължите, в противен случай може да получите известие от данъчната служба.

3 март – Вашият бизнес очаква впечатляващ приток на клиенти и рекордни продажби. Усилията и талантите ви ще бъдат възнаградени и банковата ви сметка ще започне да расте бързо.

4 юли – Вашият труд и отдаденост на работата ще бъдат забелязани и оценени от шефовете и колегите ви. Ще получите заслужено признание и възможност за професионално израстване. Подгответе се за нови и вълнуващи предизвикателства, които ще ви отворят вратите към успеха.

19 октомври – В този ден вашата увереност и професионализъм ще ви послужат като мощен инструмент за постигане на нови висоти в кариерата ви. Усилията ви няма да останат незабелязани – ще получите повишение, което ще доведе до значително подобряване на вашия статус и възможности. Трудът ви ще бъде възнаграден адекватно.

Козирог                                                                                                                       На 1 май Юпитер ще влезе в пети дом, което ще ви донесе късмет в личния и семейния живот.

Самотните представители на знака могат да срещнат достоен кандидат за ролята на своята сродна душа.

Семейството ви ще оцени вашата честност, доброта и грижа – накратко, годината ще ви сближи с близките ви.

4 януари – В този ден ви очаква неочаквано, но приятно събитие в областта на финансите. Вашите инвестиции ще ви донесат не само значителни печалби, но и възможност да намерите нови перспективи за финансов растеж.

7 февруари – Ще се насладите на топла и хармонична атмосфера у дома. Вашите близки ще изразят много любов и подкрепа. Пригответе се за прегръдки и усмивки, които ще ви изпълнят с щастие за дълго време.

1 декември – В този ден ще сте в пика на професионалната си форма. Лидерските ви умения ще бъдат забелязани от високопоставени хора в организацията. Очаква ви предложение за нова отговорна позиция, която ще ви отвори вратата към успешна кариера.

Водолей
През периода от април до юни е препоръчително да контролирате речта си и да избягвате негативни или противоречиви изказвания за близките си въз основа на мнението на другите. Следващата фаза се очаква да бъде сравнително благоприятна, но през периода от 12 юли до 26 август е възможно проблемите между вас и вашия партньор да се задълбочат. Въпреки това, ако внимавате, този период ще отмине. Но

по отношение на финансите и придобивките годината ще бъде успешна, особено в периода от 19 май до 12 юни,

когато Венера транзитира през вашия четвърти дом. Този период гарантира успех в делата, свързани с финансите.

17 януари – В този ден ще ви зарадва семейното благополучие. Роднините ще ви подкрепят във всичките ви начинания, помагайки ви да постигнете целите си. С тяхната подкрепа ще можете да преодолеете всички трудности и да създадете основата за щастливо бъдеще.

9 май – В този ден ще имате вълнуваща среща с човек, който може да разтопи сърцето ви. Чувствата ви ще процъфтяват, а взаимната симпатия ще направи този ден особено запомнящ се. Пригответе се за вълнуващи романтични моменти, които ще останат в паметта ви за дълго време.

10 август – Очаква ви пътуване, което ще разкрие пред вас нови хоризонти и възможности. Ще можете да се насладите на красотата и разнообразието на света, да се потопите в културата и традициите на други страни. Не пропускайте възможността да разширите хоризонтите си и да се насладите на изследването на нови места и тяхната уникалност.

Риби
През периода от 21 февруари до 14 март Марс ще бъде в единадесети дом, което прави периода благоприятен във финансово отношение.

През пролетта абсолютно всичките ви планове ще бъдат успешни:

ще получите значителни финансови възнаграждения и ще можете да покажете най-доброто от себе си на работното място, осигурявайки ви напредък по кариерната стълбица.

27 февруари – Вашето хоби ще ви донесе хармония и нови перспективи, то ще служи както като начин да си починете от ежедневните грижи и стрес, така и като възможност да изградите собствен бизнес или да правите пари като свободна практика.

30 май – В този ден сърцето ви ще бъде изпълнено с любов и нежност. Вашите близки ще ви покажат още повече грижа и внимание, укрепвайки вашата специална връзка. Пригответе се за приятни изненади и моменти, които ще подчертаят любовта ви и ще ви сближат.

Галина Чолакова 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви