Хороскоп за седмицата
Звездите вещаят за вас тази седмица

Една трудна година е към своя край – време е да отдъхнете и да направите планове за следващите 12 месеца. За да се реализира всичко по най-добрия сценарий, ви препоръчваме да разгледате по-отблизо щастливите дни на 2024 г. за вашата зодия. А в кои дни си струва да хванете късмета за опашката?

Овен
Венера преминава във Везни на 18 септември 2024 г. – това е много щастлив аспект за вашия знак. Позицията ще внесе хармония в живота, особено в социален план. Този период ще има благоприятен ефект върху личните отношения, насърчавайки балансираните взаимодействия и укрепвайки връзките. Лятото и есента са чудесно време за реализиране на идеи.

7 март – Ще разберете какви точно усилия трябва да положите, за да реализирате смелите си планове. Ще почувствате необходимия импулс, след което нещата уверено и спокойно ще тръгнат в правилната посока.

22 септември – Приятелствата и новите запознанства, които ще направите на този ден, ще доведат до дългосрочен и много продуктивен съюз. Възможни са важни разговори, които ще помогнат да се справите с психологични проблеми.

24 ноември – Възможности, които доскоро бяха недостижими, ще бъдат във вашите ръце.

Най-добре е да не се колебаете.  Не ги пропускайте.

Телец
На 1 май, когато Юпитер преминава през вашия знак, разходите ще намалеят донякъде, което ще спомогне за поддържане на финансов баланс. Скоро ще трябва да харчите пари за семейството си и други задължения, но не се притеснявайте – през лятото ще намерите допълнителни източници на доходи и може да получите значителен бонус.

5 май – Под въздействието на мощни енергии ще можете да направите голяма крачка напред към финансовото благополучие. Решителността и безкомпромисността ще ви помогнат да постигнете изгодна сделка или по-висока заплата.
7 септември – Ще имате възможност да подобрите отношенията. Искрен разговор, в който ще бъдат повдигнати най-важните въпроси, може да бъде стъпка към пълно помирение или сближаване с нов човек. И дори да отнеме време, си заслужава.

9 ноември е най-позитивният ден в годината по отношение на връзките. В двойката ще има пълно взаимно разбирателство, а самотните представители на знака имат всички шансове да срещнат човек, с когото да създадат хармоничен романтичен съюз.

Близнаци
Нови възможности за работа или повишение ще се появят в периода от 7 до 31 март и от 18 септември до 13 октомври. Това време ще бъде доста благоприятно, ако искате да се преместите на нова работа. През май са възможни промени в отношенията с колегите. Началото на годината ще бъде успешно, но е необходимо да продължите да поддържате добра комуникация с началството, в противен случай може да възникнат проблеми.

Безработните представители на знака ще могат да си намерят работа през последните месеци на годината.

26 март – Очаква ви щастлива среща със стар приятел, която ще донесе радост и спомени за приятни моменти. Вашите таланти и умения ще бъдат признати и оценени в работата, което обещава нови перспективи. Ще се окажете заобиколени от любящи хора, които ще изпълнят живота ви с топлина и подкрепа.

19 май – Ще почувствате прилив на енергия и вдъхновение, което ще ви помогне да се справите с всякакви трудности и да постигнете целите си. Късметът ще ви се усмихне по финансови въпроси, отваряйки нови перспективи и възможности за растеж. Членовете на семейството и близките ще ви подкрепят във всичките ви начинания.

7 ноември – Ще откриете нови таланти и способности в себе си, които ще ви помогнат да разгърнете потенциала си и да достигнете нови висоти. Общуването с другите ще бъде приятелско, което ще допринесе за установяването на хармонични и ползотворни взаимоотношения.

Рак
Първото тримесечие на годината ще бъде благоприятно за закупуване на имоти и превозни средства. Високите шансове за закупуване на нова кола или апартамент ще възникнат от 1 до 18 януари, от 12 февруари до 7 март, от 31 март до 12 юни и от 18 септември до 13 октомври. Най-подходящото време обаче би било от 19 май до 12 юни, когато господарят на четвърти дом ще бъде в екзалтирана позиция и ще играе важна роля в дългосрочното инвестиране на пари.

15 януари – На тази дата ще се събудите с усещане за пълен вътрешен мир и готовност да поемете всички предизвикателства на деня.

Можете лесно да се справите с всякакви задачи, като поставите основата за близко бъдеще. Ще привлечете вниманието и възхищението на околните със своята увереност и позитивно отношение.

6 март – Късметът ще бъде на ваша страна. Ще привлечете вниманието на влиятелни хора, които ще ви помогнат да разгърнете потенциала си и да постигнете успех. Творческото вдъхновение ще достигне своя връх и ще създадете нещо наистина невероятно.

10 юни – ще бъдете заобиколени от подкрепата и любовта на близките, което ще ви даде допълнителна сила и увереност. Ще откриете нови възможности за саморазвитие и личностно израстване. Упорит труд и постоянство ще ви доведат до успех и постигане на важни цели.

Лъв
Марс ще заеме девети дом от 1 юни до 12 юли и след това ще се премести в десети дом до 26 август. Тази ситуация може да ви предложи благоприятна възможност за труд след смяна на работа, което прави юли доста натоварен. През този период може да имате възможност да отидете в командировка по работа или да се преместите в друг град или дори държава.

25 юни – Очаква ви невероятен ден, пълен с възможности и вдъхновение. Ще откриете нови интереси и страсти, които ще ви помогнат да отключите вътрешния си потенциал. Вашите действия и решения ще бъдат мъдри и ще доведат до положителни промени във всички сфери на живота.

7 юли – очакват ви нови възможности за саморазвитие.

Енергията и оптимизмът ще привлекат положителни събития и срещи,

отваряйки нови хоризонти и изпълвайки следващите дни с радост и успех.

11 септември – Очакват ви вдъхновяващи срещи и интересни разговори, които ще донесат нови идеи и перспективи.

Дева
Навлизането на Юпитер в деветия дом на 1 май 2024 г. ще подобри вашия късмет. Ще водите съмишленици и ще просперирате икономически. Присъствието на Сатурн в шести дом ще помогне за преодоляване на икономически трудности. Независимо дали се занимавате с работа или бизнес, ще работите разумно и енергично, което ще донесе добри резултати и достойни печалби.

4 май – Сега е моментът да дадете воля на своя неспокоен и авантюристичен дух. Вие сте готови за промяна, всичко, което трябва да направите, е първата крачка. Разгледайте опциите за пътуване. Намерете нови начини да се забавлявате и да се наслаждавате на света около вас.

19 август – Ще ви бъде по-лесно да изразите чувствата си, тъй като наоколо цари спокойна и хармонична атмосфера. Възползвайте се от тази възможност, за да споделите най-дълбоките си мисли. Както семейният живот, така и приятелските отношения ще бъдат еднакво хармонични.

1 декември – Ще ви извикат на тест или интервю, без да ви дадат възможност да се подготвите. Въпреки че нервите ви ще са на ръба, ще го подминете с отличие. Объркването в плановете, което се е смятало за фатално, ще бъде разрешено доста лесно.

Галина Чолакова

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви