Живко Петров

В дните преди Коледа от „Арт мюзик ателие” ви кани на едно специално събитие на 20 декември (сряда) в Експо център Флора от 19ч.

Заповядайте да чуете вълшебния нов албум „On the Way“ на Живко Петров Трио (JP3), който звучи по джаз радиата в САЩ и Канада и е вторият най-предпочитан от музикалните редактори и диджеите в Щатите албум.

Музиката на Живко Петров (пиано), Димитър Семов (ударни) и Димитър Карамфилов (контрабас) ще ви заведе на пътешествие до 11 чудни кътчета по света – от романтичния Рим и горещите Аржентина и Мароко, през ритъма на София, Монреал и Ню Йорк, до дъждовен Лондон и Осло преди май. Ще можете да чуете и съвсем нови композиции, създадени специално за саундтрака на филма на Дими Стоянович „Плът“, който предстои да излезе на екран през 2024 г.

Събитието е част от втората вълна на турнето на JP3, планирана по молба на публиката. Включва специални концерти в София, Варна, Пловдив, Шумен, Добрич и Бургас, където се организира от „Арт мюзик ателие” – Маруся Русева и JP MUSIC.

Концертите се реализират с финансовата подкрепа на Министерството на културата Билетите са на цена от 20 лв. и са в продажба на каса НХК. За повече информация и резервации: +359 894898098.

На Коледа, а и преди нея – се случват чудеса. Подарете си един прекрасен концерт, който ще ви зареди с позитивно настроение и разкошна музика от световна класа.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви