Хороскоп за декември
хороскоп за януари

Седмичен хороскоп 11-17 декември 2023

Събитията през тази седмица ще бъдат много меркантилни за мнозина, но това не трябва да се възприема негативно. Периодът е чудесна възможност да подобрите финансовото си състояние, да се погрижите за домакинската работа, да оборудвате дома си или да направите някаква инвестиция за бъдещето.

 

Началото на седмицата 11-17 декември 2023 е период на активна умствена дейност. Точно по това време може да ви хрумнат идеи какво трябва да се направи, откъде да намерите необходимите средства за това и как да направите всичко. Това ще ви позволи да балансирате финансовия компонент на живота си, въпреки че може да навреди на отношенията ви с други хора – всичко зависи от начина ви на действие.

 

Средата на седмицата ще ви отвори много възможности. По това време се чувствайте свободни да поемете всякакви ангажименти, свързани с напредване в кариерата или обещава да подобрите финансовото си състояние.

Овен

От сряда нататък родените през март ще имат късмета да са на точното място в точното време. Така че, ще имате всички шансове да успеете! Изглежда, че суматохата няма да позволи на априлските Овни да се концентрират сериозно върху бизнеса. В личния живот също, въпреки външната безоблачност, от време на време ще се наблюдават краткотрайни гръмотевични бури. Но е важно да прогоните безпокойството и да не се фокусирате върху проблеми, които не могат да бъдат решени веднага.

Телец

Тази седмица не е подходяща за сключване на партньорски договори и нови запознанства, тъй като от прекалената ви лековерност могат да се възползват хора, които искат да спечелят за ваша сметка. Затова се опитайте да бъдете по-отговорен човек. В сряда е възможно да започнете да се изнервяте за дреболии и да възприемате всяко препятствие като трагедия. Ето защо, ако почувствате, че сте много уморени, тогава трябва да си вземете почивен ден и да си позволите да си починете добре.

Близнаци

Тази седмица с радост ще се възползвате от възможността да участвате в някое приключение. Нови запознанства в сряда могат да ви завъртят главата, така че е важно да решите още в самото начало дали искате връзка или не. И се опитайте да свършите всички важни задачи до петък, тъй като в края на седмицата ще се почувствате много уморени.

Рак

Желанието да внесете нещо ново и необичайно в живота си може да ви подтикне към неочаквани неща тази седмица. Основното е, че в резултат на това не губите чувството си за реалност и здрав разум. В сряда новите начала ще ви донесат чувство за собствено достойнство и възможност да придобиете по-голямо самочувствие. Но се опитайте да избягвате конфликти под всякакъв предлог, особено в края на седмицата, тъй като силите ви ще бъдат неравностойни и може да бъдете въвлечени в конфронтация.

Лъв

В стремежите си да подобрите живота си, не отивайте твърде далеч. Трябва да действаме мъдро и дипломатично. Точно сега сте в състояние интуитивно да разберете психологията на някой друг. Използвайте този шанс тази седмица, за да уредите любовните си отношения, да помислите за брак или да предприемете пътуване, което ще бъде много приятно. А кой знае, може би ще срещнете някого там?

Дева

Тази седмица ще бъдете доста войнствено настроени, в понеделник няма да прощавате на никого, ако ви бъдат накърнени интересите. В сряда ще можете да закупите практични и много издръжливи неща. В петък трябва да сте много внимателни и внимателни по пътищата, особено ако шофирате.

Везни

И на работа, и у дома, и по време на среща със стари приятели, ще имате какво да покажете и с какво да ги изненадате. Поне околните няма да са скъперници на комплименти, било то шефът или близките ви. Но колкото по-отдалечен е вашият рожден ден от 8 октомври, толкова по-бавни ще са аплодисментите за вас. Но пък няма място за притеснения, защото най-добрият ви час тепърва предстои.

Скорпион

Както активният живот, така и пълната релаксация с преразглеждане на собствените ви възгледи са добри за вас през тази седмица. Кой каквото харесва и най-важното е да са от полза. В единия случай ще се подобри здравето, а в другия – духът. Опитайте се да комбинирате и двете дейности и ще станете просто неустоим човек: привлекателен на външен вид и знаещ стойността си.

Стрелец

Тази седмица ще сте склонни да се отдадете на всичките си слабости. Добре е да не консумирате деликатеси в големи количества, тъй като това може да причини проблеми с храносмилането. Бъдете по-придирчиви и щателни при избора не само на ястия, но и на спътници или случайни познати.

Козирог

Ще се опитате да настоявате на своето. Но сега не е подходящият момент за такъв тип себеутвърждаване, въпреки че точно в тези дни „нещо необяснимо“ ще ви провокира да приложите точно такава бойна тактика. Обуздайте този порив! В крайна сметка войната отнема твърде много енергия.

Водолей

Отнасяйте се към работата си отговорно и бъдете много внимателни в отношенията си с ръководството. Като цяло критиката и заповедният тон сега не са за вас. И у дома ще е същото. Но колкото по-далеч е вашият рожден ден от центъра на знака, толкова по-свободни можете да бъдете в изказванията си и околните ще могат да оценят вашите изявления и действия.

 

Риби

Това е подходящият момент за срещи и формализиране на връзка, ако искате да преминете през живота с енергичен и надежден човек. Тази седмица едва ли някой ще може да устои на чара и привлекателността ви. Затова използвайте момента, за да привлечете вниманието на тези, които искате да харесате. В четвъртък не трябва да започвате дела, свързани с наследяване или делба на имущество, тъй като може да станете жертва на интриги и да получите съвсем различни резултати от тези, на които сте се надявали.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви