Коледен спектакъл

Младите актьори от театрална школа „Drama’s“ към центъра за талантливи деца в града канят всички, които все още вярват в Дядо Коледа и в чудеса, на завладяващия спектакъл „Полярен експрес“.

Адаптацията на известната детска книга ще пренесе малки и големи на Северния полюс, ще изпълни сцената  с коледен дух, аромат на топло какао и джинджифилови курабийки. Освен младите театрали, в спектакъла вземат участие и учители от центъра за млади таланти, както и част от екипа – една цветна палитра от малки и големи – всички обединени около вълшебството, наречено Коледа.

Премиерата на  спектакъла е на 15. 12 .2023 г. от 19:00 ч. в Куклен театър, Бургас.

Билетите са на цена от 5 лева и могат да бъдат закупени на място от Център за млади таланти, пл. Атанас Сиреков 4 или в  театъра в деня на събитието. Средствата от закупените билети ще подпомогнат кампанията “Шанс за таланта на Бургас“ на Фондация Шанс за децата и природата на България. Благодарение на нея вече три години талантливи деца и способни млади хора от Бургас и региона развиват дарбите си и надграждат знанията си в безплатни, изпреварващи училищното обучение проекти.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви