54-годишната звезда вярва, че в Холивуд има все повече роли за по-възрастни жени на екрана и Дженифър иска да продължи да работи още дълги години.

Тя споделя пред изданието на ELLE „Жените в Холивуд“ за декември 2023 г:

„С напредването на възрастта и натрупването на повече опит ставаш по-богат човек и имаш какво да предложиш на хората. Идеята, че „Няма нищо особено ценно в това да гледаш жена над 30 години“, е толкова нелепа, че е противоположна на правилото. Хората са осъзнали, че жените просто стават по-секси с напредването на възрастта. Те стават по-опитни и с по-богат характер. Всичко това е много красиво и привлекателно, и то не само физически, а и отвътре – красотата, която придобиваш с напредването на възрастта и мъдростта, която придобиваш.“

Дженифър няма планове за пенсиониране, а и не планира скоро да забави темпото.

Изпълнителката на хита „If You Had My Love“, която е омъжена за актьора Бен Афлек, обясни: „Виждам себе си да работя [толкова дълго, колкото] искам. Не знам коя би била пределната ми възраст. Може да е 70, може да е 80, може да е 90, не знам. Но знам, че тя е там за мен. Това винаги е била нагласата, която съм имала: никога да не позволявам на никого да ме поставя в кутия заради това къде съм родена, откъде съм, на каква възраст съм, нищо подобно. Тези ограничения не съществуват за мен“.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви