Общинският председател на БСП – Бургас Живко Господинов и общинският съветник от групата на социалистите в местния парламент Мадлен Мутафян проведоха срещи с жители на централна градска част в Бургас.

В резултат на проведените с хората разговори, общинският съветник Мадлен Мутафян входира питане до кмета на община Бургас относно състоянието на настилката на паркинг, намиращ се на ул.“Любен Каравелов“№12/в междублоковото пространство с ул.“Левски“/

В документа се казва: „При срещите ми с живущи в идеалния център на град Бургас, монгократно ми бе поставен въпросът за лошото състояние на настилката на паркинга, намиращ се на ул. „Любен Каравелов“ №12 в междублоковото пространство с улица“Васил Левски“. Посоченият паркинг попада в обхвата на „Синя зона“, което го прави предпочитано място за водачи на МПС.

Мутафян желае да получи писмен отговор на въпросите: включен ли е паркингът/ част от Синя зона/ между улиците“Любен Каравелов“№12 и „Васил Левски“ в Програма“Моят град,моята улица, моят квартал“ или в друга такава за ремонт и рехабилитация на настилката, предвиден ли е разход в Бюджет 2024 г. на Община Бургас за ремонт на посоченият в т.1 паркинг и в случай, че не са предвидени СМР и към момента такива не са заложени в Бюджет 2024 г. на Община Бургас, какви са възможните действия, които може да предприеме Община Бургас с оглед възстановяване на компрометираните участъци от настилката на съществуващия паркинг, находящ се на ул. „Любен Каравелов“№12?

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви