Вълшебства по Коледа се случват. Чудесата съществуват и на прага на най-топлите и уютни празници те се случиха в ЦДГ „Вълшебство“.

В приказната си прегръдка детската градина за пореден път омагьоса малки и големи. Ръководство и персонал не изневери на традицията и отново ни изненада с нова визия и … коледна арт инсталация.

Дори ако преминете мимоходом край детското учебно заведение, няма как светлинките да не грабнат вниманието ви и да не се потопите в коледното вълшебство, което дарява най-прекрасното – искрите в детските очички, топлина в душата и добрина в сърцето.

На импровизираната сцена централното място е заело виенско колело, и то какво. Изработено от подръчни материали – отдавна излезли от употреба седалки от детски столчета, елхови играчки, светлинки и … водопроводни тръби. Вълшебно! Своите места са заели мечета, кученца, тигърчета, снежковци и палячовци.

Идеята за колелото е на всички, като в направата му участие са взели учители, помощник възпитатели и дори огняря в детската градина, сподели директорът на ЦДГ „Вълшебство“ Катя Мишева. Тя разкри, че всичко това е направено с минимални средства.

Тази година основният акцент на коледната украса вътре в сградата е „Алиса в страната на чудесата“. Приказната героиня посреща малчуганите още от прага, а за всяка групичка е изработено малко или голяма чудо, като например белият мечок на входната врата при най-малките.

За следващата коледна украса от градината имат достатъчно идеи, сподели Мишева, но ще извадят една, когато му дойде времето, от вълшебния чувал.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви