Седмичен хороскоп - всяка зодия
Всяка зодия ще има хубави моменти тази седмица

Тази седмица в небето се формират три значими планетарни аспекта. 5-6 декември тригон Венера-Сатурн. Този аспект насърчава сериозността на чувствата в любовта и брака. Повишава се лоялността и отговорността на партньорите. Любовта няма да се излага на показ, а ще се пази за себе си, изразявайки се в отговорно поведение, практична подкрепа и грижа.

Аспектът показва зрелостта на чувствата при влюбени двойки, които са живели заедно дълго време. И също така показва сериозността на намеренията в романтична връзка.

Друга положителна насока за реализиране на аспекта е свързана с разумно и балансирано отношение към парите и движимото имущество – с чувство за пестеливост и икономия. Парите трябва да се харчат само за качествени необходими стоки.

8 декември – Тригон Меркурий-Юпитер. Този аспект благоприятства интелектуалната дейност. Хоризонтите ще се разширяват. Способността за изучаване на чужди езици също ще се увеличи. Този аспект може да включва много контакти и пътувания, включително и на дълги разстояния. Успешно ще се решават въпроси, свързани с подготовката на документи и разрешаването на правни спорове. Бизнесмените ще успеят да разширят своя бизнес.

9-10 декември – опозиция Венера-Юпитер. Този аспект може да повиши самочувствието на човек отвъд границите, които той наистина заслужава и това да се прояви в арогантно отношение към другите хора, преследване на скъпи и престижни неща, които подчертават високия статус на техния собственик. Този аспект може да предизвика големи разходи за стоки, които не са необходими. В любовта чувствата могат да бъдат изложени за показ пред обществеността.

Какво очаква всяка зодия през седмицата 4-10 декември 2023?

ОВЕН

Най-правилният подход би бил да работите повече, но да говорите по-малко. Не трябва да се допускат емоционални сривове и прекомерен стрес. Опитайте се да избягвате срещите с началниците си, тъй като липсата на сдържаност може да доведе до конфликт. През уикенда може да се окажете недоволни от развоя на събитията и трудно да общувате с близките си.

ТЕЛЕЦ

Може неочаквано да се открият блестящи нови перспективи. Опитайте се да не отказвате помощ и подкрепа от приятели, ако това е във вашите възможности. Но е по-добре да контролирате лошото настроение, за да избегнете ненужни проблеми с другите. Много е вероятно приятно бягство през уикенда в интимен кръг.

БЛИЗНАЦИ

Лек воал от мистерия ще ви придружава навсякъде тази седмица. Ще разрешите всякакви проблеми и то с лекота. Не вземайте прибързани решения, обмисляйте няколко пъти бъдещите си действия. През почивните дни е препоръчително да не давате фалшиви обещания.

РАК

Прекалената предвидливост няма да ви навреди. Препоръчително е да проявите благоразумие и предпазливост, както и да отделите време за завършване на стари задачи. Тази седмица е благоприятна за решаване на семейни проблеми и създаване на уютна, комфортна атмосфера в дома. Прогонете неразумните страхове.

ЛЪВ

Седмицата е трудна и непредвидима, затова ще трябва да натрупате мъдрост и търпение, за да преодолеете неочаквани трудности. Дошло е време да изпълните дългогодишни обещания, опитайте се да направите това, за да не обидите по невнимание близките си. Има голяма опасност от конфликти с началниците. Не забравяйте за натрупаните домакински задължения, които чакат да бъдат разрешени.

ДЕВА

Разчитайте само на собствените си сили, тъй като помощта на другите може да се окаже „мечешка услуга“, последствията от която ще бъдат трудни за коригиране. Бъдете внимателни, когато общувате с колеги и внимателно проверявайте получената делова информация – възможно е да има неточности и изкривявания. Ще ви зарадват събития от живота на любими хора. По-добре е да посветите уикенда на семейството си.

ВЕЗНИ

Препоръчително е да не се впускате в самоанализ, за ​​да не останете дълбоко разочаровани от резултата. За да постигнете максимален успех, ще ви е необходим фокус и самочувствие. Неформалните срещи през уикенда ще ви позволят да създадете нови полезни връзки.

СКОРПИОН

Единственото нещо, което може да помрачи настроението ви, са вашите собствени закъснения и недоразуменията, породени от това, така че опитайте се да предвидите време „в резерв“. В речта не е препоръчително да прекалявате с остроумия. Отделете уикенда, за да подобрите дома си, това ще ви осигури лекота и вдъхновение.

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да избягвате контакти с началниците си, тъй като тази комуникация не обещава приятни моменти в близко бъдеще. Сега сте по-проницателни от всякога, използвайте това състояние, за да изясните някои важни неща в живота си. През уикенда не се заемайте с хиляди неща наведнъж, по-добре изберете едно нещо и съсредоточете цялото си внимание и усилия върху него.

КОЗИРОГ

Късметът явно ще ви се усмихне. Може да останете изключително доволни от информация, получена от близки приятели. Ако възникне нужда, приятели и дори непознати ще ви подкрепят. Струва си да проявите повишена предпазливост по отношение на всякакви твърде примамливи предложения. Нищо не е толкова просто, колкото може да изглежда на пръв поглед.

ВОДОЛЕЙ

Многото притеснения от натрупани задачи могат да ви сринат. Но, не се отчайвайте, защото има шанс да постигнете по-влиятелна позиция и да затвърдите авторитета си. Опитайте се да не се увличате в самокритика, защото има опасност по този начин да развалите отношенията си с близките. В работата ще сте претоварени. Работоспособността ви ще се повиши и ще успеете да се справите с всичко, макар и да не вярвате в това. През уикенда ви очаква добро настроение и приятни изненади.

РИБИ

Надценявайки собствените си възможности, рискувате да навредите на професионалната си репутация. Прогонете апатията, мързела и унинието, те не допринасят за изпълнението на вашите планове. Неизпълнените задължения, ако има такива, могат да създадат проблеми, които да ви депресират. В почивните дни са възможни оплаквания от децата.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви