Брад Пит
Брад Пит

Пакс Джоли-Пит веднъж нарече с видимо презрение баща си Брад Пит „задник от световна класа“ в гневна тирада за Деня на бащата през 2020 г., публикувана в неговия личен акаунт в Instagram.

Тогавашният 16-годишен тийнейджър нападна звездата от „Троя“ четири години след като Пит и отчуждената му съпруга Анджелина Джоли се бяха разделили след сериозно спречкване на борда на частен самолет.

„Честит Ден на бащата на този задник от световна класа!! Ти отново и отново доказваш, че си ужасно долен човек“, започва публикацията си Пакс, която вестник Daily Mail публикува в понеделник.

„Ти нямаш никакво усещане за съпричастност към твоите 4 по-малки деца, които треперят от страх, когато са в твое присъствие“, пише още осиновеният от Виетнам син на Джоли и Пит.

Пакс, който сега е на 19 години, очевидно има предвид в поста си Захара (18), Шайло (17) и близнаците Вивиан и Нокс (15). По-големият брат на Пакс – осиновеният от Камбоджа Мадокс, днес е на 22 години и според много доклади, пръв се е отчуждил от знаменития си баща, заставайки на страната на майка си още при скандалната им раздяла през 2016 г.

Пакс е написал съобщението върху снимка на Пит, приемащ своя „Оскар“ през 2020 г. Той заявява още, че звездата от „Боен клуб“ никога няма да разбере щетите, които е нанесъл на семейството им, защото е „неспособен да го направи“.

„Ти превърна живота на най-близките ми в постоянен ад“, продължава Пакс, според вестника. „Можеш да казваш на себе си и на света каквото си искаш, но истината ще излезе наяве някой ден.“

Наследникът на Джоли и Пит завършва своя пост с думите: „И така, честит ти Ден на бащата, ужасно човешко същество!!!“

Факт е, че 59-годишният актьор не е сниман с нито едно от шестте си деца от 2016 г. до днес. Именно тогава актрисата от „Томб Райдър“ подаде молбата си за развод след нашумелия им сблъсък в самолета, за който ФБР проведе разследване, но така и не повдигна наказателни обвинения срещу Брад.

През октомври 2022 г. Джоли заяви в нови съдебни документи, че децата ѝ са били „травмирани“ и „малтретирани“ от поведението на бившия ѝ съпруг, което се е случило, когато той е бил в нетрезво състояние. Тя дори поиска обяснения от ФБР защо не са повдигнали обвинения срещу бившия ѝ мъж.

В документацията се твърди, че актьорът от „Седем“ е „душил едно от децата и е ударил друго в лицето“, както и „че е хванал Джоли за главата, разтърсил я е, а в друг момент я е залял с бира и червено вино.“

Източник, близък до Пит, каза по това време, че твърденията на холивудската актриса са „напълно неверни“. Въпреки че изказванията на Пакс се случиха преди повече от три години, Захара (осиновена от Етиопия) изглежда засенчи Пит миналата седмица, когато се представи като „Захара Марли Джоли“ и пропусна фамилното си име „Пит“ на церемонията на „Алфа Капа Алфа“ в колежа „Спелман“.

Пит и Джоли се разведоха през 2019 г., но все още водят различни дела, както за попечителството на непълнолетните си деца, така и за винарната си във Франция.

Все по-очевидни обаче стават фактите, че Брад няма никак добри връзки с децата си, поне с трите осиновени – Мадокс, Пакс и Захара.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви