WINBET

Освен възможности за завишен коефициент, всички потребители на спортна секция на winbet.bg могат да се възползват и от различни и полезни спортни функционалности. Чрез тях играчите могат да си помогнат при правенето на залози, а за тези функционалности повече информация може да бъде открита в следващите редове.

Ранно изплащане за брой голове за пазар над 2.5 гола

Пазарът “над 2.5 гола” е отдавна силно популярен и предпочитан сред футболните фенове. На практика той представлява тип залог, при който залагащият прави предвиждане, че в мача ще бъдат отбелязани най-малко три попадения – без значение в коя врата.

Имащите опит в залозите обаче знаят, че често се стига до неприятен развой на събитията, при който головете в срещата са два. Тогава играчът изпада в ситуация, в която е много близо до крайния успех, но без да постигне такъв.

WINBET е първият игрален сайт в България, който представи функционалност като “Ранно изплащане за брой голове”, активираща се при използване на пазар “Над 2.5 гола”. Функционалността е активна за определени първенства и турнири, посочени на winbet.bg.

Кое е голямото предимство за играчите при тази функционалност? Ако до 33-ата минута са отбелязани два гола, без значение в коя врата, залогът на потребителя се затваря автоматично и се маркира като печеливш.

По този начин функцията “Ранно изплащане за брой голове” се превръща във верен спътник за играчите, които харесват пазара “Над 2.5 гола” и желаят да се възползват от подобно предимство.

Персонален Power Boost в търсене на по-висок коефициент

Връщайки се към спортните залози, тук всеки опитен играч би казал, че коефициентите са силно определящи за размерите на евентуалната печалба. И това действително е така. Колкото по-висок е крайният коефициент, толкова по-добра печалба би могъл да завоюва играчът, стига да постигне успех със своето предвиждане.

Всичко това прави спортната функционалност на WINBET “Персонален Power Boost” изключително полезна. Благодарение на нея, играчите имат възможност да се възползват от по-висoки крайни коефициенти – между 5 и 10 процента. Това зависи от коефициента на пазара, който потребителят е избрал за своя залог. Например, ако играчът е избрал пазар със ставка между 1.50 и 1.99, тогава той ще получи увеличение на коефициента в размер на 5%. И съответно, ако избраният от него пазар е с коефициент от 2.00 нагоре, тогава увеличението ще бъде 10%.

Тук следва да се напомни, че функцията Персонален Power Boost е активна за избрани първенства и турнири, изрично посочени от оператора.

 

Ранно изплащане при преднина от два гола

 

Не бива да се забравя и другата функция за Ранно изплащане, която потребителите на WINBET могат да използват при своите футболни залози – Ранно изплащане при преднина от два гола.

 

Тук играчите могат да се възползват от затваряне на техния залог, когато отборът, на който са заложили, поведе с два гола разлика в резултата. Тогава те няма нужда да изчакват края на срещата и техният отбор да е спечелил, за да се поздравят с печалба.

 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви