Три знойни красавици позираха в специална фотосесия по повод организирания от Мисис Бургас благотворителен бал.

Диана Велева, Дияна Койчева и Теодора Иванова застанаха пред обектива на талантливата фотографка и дългогодишен приятел на конкурса Яна Гергова.

Снимките се осъществиха този уикенд в Гранд хотел и СПА Приморец, който е и домакин на предстоящото бляскаво събитие.

Роклите,с които бяха облечени дамите са на прекрасната дизайнерка Мария Диомова. Благотворително то събитие ще се проведе на 30-ти ноември от 19.00 ч.,като каузата зад която застават бургаските красавици тази година е в помощ но неонатологичното отделение към УМБАЛ Бургас.

Със събраните средства ще бъдат закупени консумативи за отделението, в което се лекуват най-малките пациенти.

Всички,които имат желание да се включат в благородната кауза могат да го направят,като закупят куверт за събитието и станат част от красивата бална вечер,която организаторите на конкурса за красота ще подарят на жители и гости на морския град.

Дългогодишните партньори на Мисис Бургас също подкрепиха благородната инициатива и ще изненадат гостите на балната вечер. Много изненади,приятни изживявания, красота и блясък очакват гостите на благотворителното мероприятие.

Това е и първото светско събитие в морския град,което слага началото на празничните коледно-новогодишни мероприятия.

Канят се всички,които имат желание да бъдат съпричастни към каузата и да станат част от голямото семейство,наречено Мисис Бургас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви