Световната суперзвезда Дуа Липа се завръща с нов трак. „Houdini“ е дългоочакваната песен, която въвежда началото на нова част от нейния живот, след излизането на разбиващия ѝ албум Future Nostalgia през 2020 г. Парчето излезе заедно с официален видеоклип.

„Houdini“ дава тласък на разказвателния елемент, който се забелязва в предстоящия проект на Дуа. Липа отбелязва, че „Houdini“ „въплъщава онова усещане към 4 часа сутринта, когато нощта е към края си и вие сте малко потни, но просто не искате партито да свършва.“

Официалното музикално видео, режисирано от Manu Cossu с оператора André Chemetoff, показва как Дуа след репетиция в зала за танци преразглежда хореографията си под флуоресцентни светлини. Светлините се отразяват в огледалата на стаята, създавайки оптична илюзия и енергията започва да нараства.

„Тази песен представя най-леките и освобождаващи части от моята необвързаност“, казва Дуа.

„„Houdini“ е сингъл, който изследва идеята дали някой наистина заслужава моето внимание и време или накрая ще стане призрак. Никога не знаеш къде може да те отведе нещо, това е красотата да си отворен към всичко, което животът ти поднесе. Очаквам с нетърпение да споделя това чувство на предизвикателно блаженство с моите фенове”.

„Houdini“ е написан от Липа, заедно с Caroline Ailin, Danny L. Harle, Tobias Jesso Jr. и Kevin Parker от Tame Impala, група, която служи като основни сътрудници по време на целия проект, който е продуциран от Parker и Harle.

„Голяма част от този албум е написана в онези радостни моменти на абсолютен хаос и радост и чувството на това да се движа в света с лекота и оптимизъм, какъвто и да е резултатът“, казва Дуа.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви