Дрегер
Снимка: архив

Шофьори са останали без автомобили, след като са заловени да зад воланите под въздействието на алкохол и наркотици.

В района на КПП „Пода“ служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка „Фолксваген Голф“, с бургаска регистрация, управляван от 37-годишен созополчанин.

Същия шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1.92 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа, а автомобилът е иззет.

В района до бл. 65 в к-с „Славейков“ служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка „Фолксваген Пасат“, със софийска регистрация, управляван от 45-годишен бургазлия.

Същия шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1.79 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа, а автомобилът е иззет.

В района на ул. „Никола Петков“, пред хранителен супермаркет „Билла“ в к-с „Изгрев“, служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка товарен автомобил „Форд Транзит“, с бургаска регистрация, управляван от 48-годишен бургазлия. Същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1,59 промила.

Водачът е задържан за срок от 24 часа, а автомобилът е иззет.

На кръстовището на улиците „Г.С.Раковски“ и „Дружба“ в Средец служители от Районно управление – Средец спрели за проверка „Опел Астра“, с бургаска регистрация, управляван от 67-годишен мъж от Средец.

Същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1,49 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа, а автомобилът е иззет.

В района на ул. „Въстаническа“ служители от Четвърто Районно управление – Бургас спрели за проверка „Фолксваген Пасат“, с бургаска регистрация, управляван от 37-годишен бургазлия.

Същия шофирал след употреба на наркотични вещества / метафетамин/. Водачът е задържан за срок от 24 часа, а автомобилът е иззет.

Работата по случаите продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви