Има филми, които сме сигурни, че искаме да гледаме заради невероятната комбинация от актьори в главните роли. Като „Каскадьорът“ например.

В режисирания от Дейвид Лийч („Дедпул 2“) филм главните действащи лица е бъдат Емили Блънт и Райън Гослинг.

В края на миналата седмица бе пуснат и първи трейлър, който ни подсказва какъв ще бъде тонът на филма. Ако заглавието не е достатъчно, разбира се.

Екшън комедията ще се опита да ни напомни, че Гослинг и Блънт освен много чаровни, са и много забавни. Всъщност „Каскадьорът“ e базиран на сериал на CBS от 80-те години на миналия век и в него ще видим сложният живот на каскадьора Колт Сивърс (Гослинг), който се е оттеглил от професията, но е призован обратно, за помогне на своята стара любов Джоди Морено (Блънт).

Тя е режисьор на високобюджетен филм и е изправена пред голям проблем, когато звездата на филма Том Райдър (Арън Тейлър-Джонсън) изчезва. Цялото това нещо трябва да бъде запазено в тайна от медиите и продуцентите и Колт дава всичко от себе си.

Но по лоши стечения на обстоятелствата се оказва забъркан в проблеми с много лоши и съмнителни хора. И всичко това може да се отрази негативно както на филма, така и на отношенията му с Джоди.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви