Брук Шийлдс разказва за едно „сюрреалистично“ преживяване, което започнало със страшен медицински епизод и скоро довело до това, че Брадли Купър я държал за ръка в линейката.

В интервю за Glamour Шийлдс разказва, че Купър й се е притекъл на помощ, след като през септември в Ню Йорк е получила пристъп, който според нея е бил причинен от пиене на твърде много вода.

Актрисата от филма “Suddenly Susan”, която по време на инцидента се е подготвяла за моноспектакъла си „Previously Owned by Brooke Shields“, сподели, че пристъпът е настъпил в ресторант L’Artusi, докато е разговаряла със сомелиера.

Тя разказва, че след като влязла в ресторанта, „ръцете ѝ се разтреперали и се ударила с главата напред в стената“. Шийлдс добавя, че по време на страшния епизод е била „с пяна на устата, напълно посиняла“.

Следващото нещо, което си спомня е, че пътува с линейка, а „Брадли Купър седи до мен и ме държи за ръката“.

„Помислих си, че така трябва да изглежда смъртта. Събуждаш се и Брадли Купър казва: „Ще отида с теб в болницата, Брук“.

Оказва се, че по време на инцидента Купър се е намирал в близост до ресторанта и се е появил точно навреме, за да придружи Шийлдс до болницата, след като асистентът не е успял да се свърже със съпруга ѝ Крис Хенчи.

За щастие актрисата не е била в смъртна опасност и обясни, че е пила „толкова много вода“, без да осъзнава, че по това време е имала ниско съдържание на натрий в кръвта си.

„Претоварих организма си и го „удавих“. А ако нямаш достатъчно натрий в кръвта, урината или тялото си, можеш да получиш припадък“, каза тя и добави, че по нареждане на лекаря планът ѝ за лечение включва ядене на картофен чипс „всеки ден“.

БГНЕС

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви