Един любим актьор и приятел на Бургас идва отново в нашия град!

Само преди няколко месеца по покана на „Талантино“ Любомир Бъчваров (напоследък доста популярен и с ролята си на Стефан „Чефо“ в сериала „All Inclusive“) гостува със своя моноспектакъл „Греховната любов на зографа Захарий“. Сега той ще представи „АМОК“ по едноименната новела на Стефан Цвайг – на 20 ноември от 19:00ч. на сцената на Куклен театър – Бургас.

Постановката е на Росен Пенчев, а пространството и костюмите са дело на съпругата на актьора Надежда Митева.

Този спектакъл като машина на времето връща зрителите в 1912г., за да разкаже една необикновена история.

Една случайна среща на парахода „Океания“ между разказвача и един странен мъж, който пътува тайно, открехва вратата за вълнуваща история, случила се в далечна китайска провинция – разказ за безумна страст, дълг и съкровени тайни. Странният мъж „с лице с бляскащи очила“ е доктор.

Той разказва историята за пътя на своето падение – резултат от невъзможния му копнеж по тайнствена пациентка. Това е любов, довела този доктор до състояние на амок и предизвикала необратими последствия.

Спектакълът има за цел да разбуди въображението и емоцията на зрителя чрез силата на актьорското превъплъщение и умело прехвърлящата в различно време и различни континенти театрална условност.

Билети на касите на Часовника и Операта, както и в GRABO.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви