Новият сингъл на Графа „Вселена“ е възможно най-въздействащият саундтрак към видео, което събира впечатляващи кадри от най-посетения концерт в историята на българската поп музика.

Събитието, което се състоя на Националния ни стадион, донесе неповторима радост и силни емоции на над 20-те хиляди фенове, които присъстваха.

Повече от двайсет камери успяват да уловят мащаба на събитието – голямата дизайнерска сцена, мултимедийната сценография, осветлението, пироефектите и най-вече настроението и усмивките, които изпълненията на Графа предизвикват сред многобройната публика.

Песента „Вселена“ е включена в новия албум на Влади Ампов „Вековна гора“ и за никого не е изненада, че именно той е автор на музиката, текста и аранжимента ѝ. Във финалните щрихи на лириката се включва и Георги Касабов – NDOE.

Вдъхновение за написването на „Вселена“ е съпругата на Графа – Мария. Изненадващо за красивата дама, Влади, с помощта на танцьорите си, я качва на сцената докато изпълнява песента. Този момент на обич и споделеност е най-емоционалната част от видеото.

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви