Полиция
Полиция

На 17 октомври около 08.40 ч. служители от Първо Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Фолксваген Кади», със софийска регистрация, управляван от 42-годишен мъж от София, като водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотици. Втората проба била положителна за употреба на метадон и метамфетамин. Софиянецът отказал да даде кръв и урина за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа със заповед за задържане, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

На същия ден около 10.10 ч. на улица «Освобождение» в Камено служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил «Волво ХС 60», със софийска регистрация, управляван от 29- годишен мъж от Камено, който е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като втората проба била положителна за употреба на амфетамин и метамфетамин. Водачът е задържан е за срок до 24 часа със заповед за задържане, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

Около 11.30 ч. пред х-л «Грация» в Приморско служители от Районно управление – Приморско спрели за проверка лек автомобил «Мерцедес C 200“, с пазарджишка регистрация, управляван от 41-годишна жена от София, която е тествана за употреба на алкохол и наркотици, като втората проба била положителна за употреба на опиати. Водачката е задържана за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви