Цветан Филипов

През последните години в Бургас се случват много хубави неща, включително и в спорта. Този темп на развитие не трябва да спира – категоричен е футболистът Цветан Филипов.

Той е едно от новите лица в листата на ГЕРБ-Бургас за предстоящите местни избори. 35-годишният спортист е избрал да остане в родния си град и да живее със семейството си тук, тъй като смята, че Бургас предлага много добри условия за младите хора. Самият той има конкретни идеи, които иска да реализира като общински съветник.

„Избрах отбора на Димитър Николов, защото амбициозните проекти, които са залегнали в неговата програма, съвпадат с моите лични приоритети. Като спортист знам, че за да постигаш успехи и да покоряваш върхове, трябва да играеш с най-добрите. Затова избрах отбора на най-добрите“, заяви Цветан Филипов.

По думите му през последните години за спорта в Бургас е направено немалко и тези дейности трябва да продължат.

„Благодарение на Димитър Николов всеки един от футболните клубове в общината успя да получи база, в която да развива своите таланти“, посочи Филипов.

Лично той има амбицията в кварталите и комплексите на Бургас да бъдат изградени малки локални зали, където клубовете по спортна акробатика, художествена гимнастика, бокс, кикбокс и др. да провеждат пълноценно своите тренировки.

„Масовият и професионалният спорт трябва да вървят „ръка за ръка“, защото само така младите хора, желаещи да спортуват, ще имат мотивация да останат тук и да прославят Бургас, а жителите на града да се гордеят с техните постижения“, смята Цветан Филипов.

Сред приоритетите му са още: изграждането на нов общински стадион край к-с „Меден рудник“; развитие на детско-юношески, мъжки, женски, колективни и индивидуални спортове в града; по-голямо финансиране за отбори с професионален статут, както и за състезатели, постигнали победи на международни форуми в индивидуалните спортове; изграждане на повече спортни съоръжения в кварталите.

„Нека масовият спорт в Бургас продължи да се развива, нека нашите деца спортуват повече! Защото спортът е здраве, спортът е дисциплина, спортът е живот“, категоричен е Филипов.

Можете да подкрепите Цветан Филипов, като гласувате за ГЕРБ с №7 в интегралната бюлетина и отбележите преференция 139.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви