Христо Стоичков

Иновативната за България промоция “Ранно изплащане за брой голове” вече радва феновете на футбола ексклузивно на winbet.bg. Благодарение на този инструмент, залогът на потребителя автоматично се затваря и се маркира като печеливш, ако до 33-ата минута на срещата бъдат отбелязани два гола при избор на пазар “Над 2.5 гола”.

Така играчите няма нужда да чакат и трето попадение, за да може да се поздравят с успеха. Офертата важи за най-силните първенства и турнири на европейския континент, както и за Първа лига на България.

Два гола до 33-ата минута и залогът вече печели

WINBET отново изненада спортните фенове, представяйки спортна промоция, каквато до този момент нямаше у нас. “Ранно изплащане за брой голове” е в сила както за първенството на България, така и за Шампионската лига, Лига Европа и Лигата, а също и за топ първенствата на Стария континент – Висша лига на Англия, Ла Лига на Испания, Серия А на Италия, Бундеслига на Германия и Лига 1 на Франция.

Когато потребителят направи залог “Над 2.5 гола” за определена среща, стига да тя в един от изброените турнири и първенства, функцията “Ранно изплащане за брой голове” автоматично се счита за активна. А ако до 33-ата минута са паднали два гола в срещата, залогът се затваря и маркира като печеливш, независимо от кого са отбелязани головете и какъв ще бъде крайният резултат.

Залозите тип “Над 2.5 гола” са сред любимите на играчите, но често се стига до сценарии, при които отборите спират да бележат след първите два гола. Тогава залогът не успява, въпреки че играчът е бил толкова близо до победата. “Ранно изплащане” за брой голове до 33-ата минута може да реши този проблем и да зарадва футболните фенове.

Остава активна и функцията “Ранно изплащане” при преднина от 2 гола

Новата функционалност на WINBET не бива да се бърка със старата, а именно – “Ранно изплащане” при преднина от 2 гола.

Както феновете добре знаят, при нея залогът се затваря и маркира като печеливш, когато отборът, който те са подкрепили, поведе с два гола разлика в своя полза. Тогава те печелят, без значение какво ще се случи до края на срещата – дори и подкрепеният от тях отбор да не спечели. Напълно е възможно, в рамките на един мач, тази функция да бъде задействана повече от веднъж, както стана на финала на Световното първенство по футбол в Катар.

Двете функции гарантират ранно изплащане, но при различни условия. И могат да бъдат полезни при различни тип залози, в случая – за победител и за “над 2.5 гола”.

Обобщение

Можем да заключим, че със спортната промоция “Ранно изплащане за брой голове” WINBET отново предложи едно добро решение на играчите, които разполагат с все повече инструменти за правенето на успешен залог.

Спортните фенове могат да обърнат внимание и на останалите функционалности в сайта, сред които Бет Ментор, Персонален Power Boost, Поискай Пазар, Застраховка Колонка и Бонус Колонка. При всеки един от тях те могат да си помогнат при правенето на залог, доближавайки се до търсената от тях развръзка.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви