Бекъм

Виктория Бекъм говори за първи път за предполагаемата афера на съпруга си Дейвид с бившата му лична асистентка Ребека Лоос, като заяви: „Това беше най-нещастното нещо, което съм преживявала през живота си.“

Тя описва последствията от твърденията като „най-трудния период“ от брака си с бившата футболна звезда в новата документална поредица.

В поредицата от четири части, озаглавена „Бекъм“, превърналата се в дизайнерка Виктория разказва за предполагаемата изневяра, за която се твърди, че се е случила през 2003 г., докато той е играл за Реал Мадрид.

Двойката, която се ожени през 1999 г. и има четири деца, винаги е отричала твърденията.

Според The Sun, в откъси от документалния филм, споделени с вестника, Виктория разказва как обвиненията са повлияли на връзката им.

„Беше кошмар. Това беше най-трудният период, защото имах чувството, че светът е срещу нас“, казва тя. „Работата е там, че ако трябва да съм напълно честна, ние бяхме един срещу друг. И това е тъжно. Дори не мога да започна да ви разказвам колко трудно беше и как ми се отрази. Беше истински кошмар. Беше абсолютен цирк – а всички обичат, когато циркът идва в града, нали? Освен ако не участваш в него.“

Когато 49-годишната жена е попитана дали е „възмутена“ от съпруга си, тя отговаря: „Ако трябва да съм напълно честна, да. Това беше най-нещастното, което съм изпитвала през целия си живот“.

Според вестника в документалния филм не се споменава името на жената, с която бившият капитан на Англия и звезда на „Манчестър Юнайтед“ е обвинен, че е имал афера.

48-годишният Дейвид също разглежда обвиненията, като казва: „Имаше някои ужасни истории, с които ми беше трудно да се справя. За първи път аз и Виктория бяхме подложени на такъв натиск в брака ни.“

На премиерата на документалния филм в центъра на Лондон, във вторник вечерта, към двойката се присъединиха и децата им. Те позираха за снимки заедно с децата си – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, както и с приятелката на Ромео – Миа Реган, и съпругата на Бруклин – Никола Пелц.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви