Тихомир Янакиев

Кандидатите за кмет за втори мандат на община Созопол Тихомир Янакиев и на град Черноморец Росен Деспов откриха предизборната си кампания днес в Черноморец.

Тихомир Янакиев и Росен Деспов

„Днес е моментът, в който вие ще дадете оценка на нашата работа. Не сме ви обещавали чудеса. Обещахме да изкараме община Созопол от финансовия батак, в който я заварихме. Обещано – изпълнено. Това е постижение на целия ми екип и на хората, които ни се довериха и ни повярваха. Благодаря ви!“

Със сърце за оБщина СозополС тези думи се обърна към гражданите на Черноморец Тихомир Янакиев.

„Чувал съм хора да питат: какво направиха тези кметове за 4 години? Направихме само две неща. Първото – осъществихме много проекти, които са били планирани от години, но не са били осъществявани. Второто – премахнахме посредниците в поръчките, които изпълнихме. Така се натовариха хората, които работят в кметството и благодарение на тях се случиха много хубави неща в нашия град.“

Това бяха думите на Росен Деспов.

Тихомир Янакиев представи и кандидатите за общински съветници. Сред тях има много млади хора, които заявиха, че ще работят за семействата и децата в общината, както и за включването на гражданското общество в управлбението чрез обществени и бизнес съвети.

„Заставам пред вас с открито сърце и ви гледам в очите, защото съм работил честно и почтено „, заяви Тихомир Янакиев и допълни, че е сигурен в победата.

За доброто настроение на събралите се на площада в Черноморец граждани се грижи талантливия Вениямин. А кандидатите за общински съветнници показаха талант и в рпеенето, и в танцуването като дадоха тон на кампанията – с усмивка и със сърце за община Созопол към победата на изборите.

Вениамин и Анвета

1 КОМЕНТАР

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви