Братята милионери Андрю и Тристан Тейт са наели апартамент край морето и ще останат у нас само няколко дни, според прокурорското постановление, което гласяло, че двамата трябва да се явят пред наблюдаващия прокурор в румънската столица малко след GLORY 89 в Бургас.

Бившите кикбоксьори ще бъдат сред ВИП гостите в зала „Арена Бургас“, като и за двамата е известно, че са сред големите фенове на елитния кикбокс и световната организация GLORY.

Преди години Андрю Тейт дори бе спряган за опонент точно на Бадр Хари за ринг в Дубай, но по-късно мачът им бе отложен.

Новината че братята Тейт са получили прокурорско разрешение да напуснат Букурещ, където живеят в момента и където имената им за замесени в редица скандали, зарадва хиляди техни последователи. Миналата година Андрю и Тристан бяха арестувани сред редица обвинения, изкараха три месеца в затвор, а след това седем месеца домашен арест в румънската столица.

Братя Тейт, които имат американско и британско гражданство и милиони последователи в социалните мрежи необяснимо печелят повече и повече последователи въпреки скандалната си пропаганда срещу жените. За тях предстоят съдебни дела, които видимо никак не ги тревожат.

Видеоклиповете на 35-годишния Андрю Тейт във всички социални мрежи му донесе на няколко пъти забрани в Instagram, Facebook и Youtube за нарушаване на правила, внедряване на „език на омразата“ и „призиви за насилие“, което пък точно обратно им донесе още повече привърженици от цял свят.

Само в Instagram Андрю Тейт имаше над 4,5 милиона последователи, а сега бързо възстановява броя на феновете си след като профилите му в тези социални мрежи, включително и в Twitter бяха възстановени.

Братята Тейт, особено Андрю са обвинявани в мизогиния, което на практика е поведение на презрение към женския пол.

„Женските са почти нечувствителни, те нямат независима мисъл. Те не измислят нищо. Те са просто празни съдове, чакащи някой да инсталира програмирането.“твърди Андрю, а точно тази позиция на младия кикбоксьор му генерира милиарди посещения в TikTok, което от своя страна генерира солидни суми и в собствените им сметки. Мега инфлуенсърът описва жените като „собственост“ на мъжете и казва, че „ако се поставиш в положение да бъдеш изнасилена, трябва да носиш известна отговорност“.

Това разбира се гневи отдавна редица организации в защита на жените, което ни най-малко не тревожи скандалните инфлуенсъри Тейт.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви