Какво ни вещаят звездите

Хороскопът за октомври 2023 г. показва, че според звездите този период ще бъде много стабилен. След предишните месеци, които не бяха лесни, най-после отново ще почувствате облекчение.

Новата стабилност, която ще настъпи през месец октомври, може да се използва особено в областта на личностното развитие, но също така и когато се занимава с финансовите проблеми. Отново ще имате достатъчно време да обмислите всичко на спокойствие. Още няма да признавате, че вече е есен, и затова ще бъдете в добро настроение. Междуличностните отношения може да се развият спокойно. Това може да се използва както в кариерата, така и в личния живот.

Овен

Вътрешна сила, спонтанна енергия, самочувствие

През октомври Овенът ще стане креативен не само в работата, но и в личния живот. Възползвайте се изцяло от тази способност и не се страхувайте да правите големи промени. Впуснете се в дълго планиран ремонт или променете стила си на обличане. Освен това по време на работа ще бъдете пълни с оригинални идеи и благодарение на това ще станете център на внимание. Вашият отворен ум ще ви помогне да слушате сърцето си и накрая чувствата ви ще бъдат изяснени. Опитайте се да правите нещата по начина, по който ги чувствате, а не да следвате това, което другите искат.

За Овните октомври ще бъде месец на любовта. Звездите ще ви облагодетелстват, така че е идеалният момент да я изведете на ново ниво. Благодарение на Меркурий ще ви бъде лесно да анализирате задълбочено взаимоотношенията и да помислите какво наистина искате от живота. Във връзките не трябва да почивате на лаврите си, а трябва реално да действате. Зарадвайте партньора си и измислете изненада. Ако не сте доволни от състоянието на нещата, често сте склонни да налагате мнението си на другите, което дори може да има обратен ефект. Затова предпочитайте ситуации, при които не може да има пряка конфронтация.

Телец

Силен и упорит, но практичен и решителен

Октомври ще бъде чудесна възможност за Телец да създаде нови приятелства или дори любовни връзки. През този период ще бъдете много харизматични и ще станете любимец сред хората. Комуникацията ще бъде вашата силна страна и определено няма да ви липсва емпатията, благодарение на която ще изградите по-дълбока връзка с някои от приятелите си. Но не се заслепявайте, защото около вас ще има някой, за когото успехът в личния ви живот ще бъде истинска болка и който ще се опита да го развали.

През октомври Телците най-накрая ще се изправят на крака. Влиянието на Венера във Везни ще придаде особено на жените магически чар, който ще изуми както стари приятели, така и нови познати. И разбира се, ще се насладите както трябва на това изобилие от красота. Затова не бива да се колебаете да носите по-цветни дрехи или да подчертавате извивките си.
Красотата обаче може да донесе и негативи под формата на завист и ревност. Ако интуицията ви предупреждава за някаква опасност, следвайте този инстинкт и разрешете тези ситуации.

Близнаци

Комуникативен и учтив характер с чувство за хумор и креативност

Октомври ще се фокусира върху планирането и важните решения. Близнаците ще са наясно с приоритетите си, така че е най-доброто време да си поставите цели и да планирате как да ги осъществите. Търпението ще се превърне във вашата силна страна, благодарение на което ще бъде безпроблемно да преследвате целите си. В същото време ще бъдете отворени за личностно развитие, така че четенето на книги на тази тема ще бъде добър избор. Въпреки че изглежда, че сте наясно с всичко и нищо не ви притеснява, през този период може да изпитате и леки състояния на депресия, така че бъдете внимателни.

Този есенен месец ще внесе прилив на творчество и смелост в живота на Близнаците. Можете да ги използвате, за да изпълните планове, които сте имали в главата си отдавна, но никога не е било подходящото време да ги изпълните. Освен това е подходящ момент да се впуснете в ремонт на къщата например. Възможно е негативното влияние на Уран също да достигне до вас и вие да действате твърде импулсивно и упорито. Може да не харесвате квартала си. Дори ако идеите ви са добре обмислени, винаги е добре да получите съвет от някого.

Рак

Емоционален, но с отзивчив характер, капризен и сдържан

През октомври Ракът ще излезе от балона и ще се открои сред другите хора, благодарение на уникалните си шеги. Ще имате много бързи реакции и добри аргументи, които ще заслепят не само вашите колеги, но практически всички. През този период вие ще станете интелектуалци, чиито речи винаги ще имат смисъл. Следователно установяването на нови контакти няма да е проблем за вас и ще бъдете подходящи професионалисти за командировки в чужбина. Въпреки това, не правете физически упражнения през този период, защото ще сте предразположени към мускулни проблеми.

Раците ще бъдат много комуникативни през октомври, което ще бъде причинено главно от Сатурн. Въпреки че обикновено избягвате да се срещате с нови хора, през това време ще се радвате на компанията на хората и лесно ще можете да се разбирате с всеки. Можете също така да използвате тази способност при бизнес преговори или когато работите с властите.
Що се отнася до здравето, може да страдате от спазми в прасците, които трябва да се опитате да предотвратите, като консумирате магнезий и всички останали важни витамини. В началото на октомври ставите ви ще бъдат доста чувствителни и лесно биха могли да бъдат наранени.

Лъв

Смелостта, самочувствието, напористостта и откритостта е Лъв

Октомври ще бъде месец, пълен с любов и добри взаимоотношения за Лъва. Ще бъдете изпълнени с добро настроение, смях и страхотни идеи. Ще привличате вниманието на другите благодарение на своята непосредственост. Ако нямате партньор, слушайте интуицията и чувствата си, които ще играят голяма роля в действията ви през този период. Този есенен месец ще събуди и вашето духовно възприятие. Затова се обърнете към получаването на нови знания, като четене, или посетете тематичен семинар, където можете също да научите техники за медитация, които да ви помогнат в много области на живота.

През октомври романтичната същност на Лъвовете ще се събуди. Трябва да подготвите изненада за партньора си, тъй като определено няма да ви липсва вдъхновение. И двамата заслужавате момент сами след доста дълго време, но внимавайте да намерите точния момент за изненадата. Лошо избраният момент може да доведе до спор.
Благодарение на влиянието на Меркурий в позицията на Везни, това ще бъде отлично време за самообразование, което бихте могли да използвате, например, за обучение на работното място или курс по чужд език. Ако не сте в настроение за компания, четенето може да е чудесен вариант.

Дева

внимателна, грижовна, но интелигентна и педантична Дева

През октомври Девата ще копнее за уединение и спокойствие. Този месец ще се съсредоточите основно върху себе си. Имате много нерешени въпроси, които трябва да приключите и този период ще бъде идеален за това. Вие също така ще сте склонни към алтернативни посоки, така че не се страхувайте да отидете в обратната посока и да посетите семинар, където ще научите нови неща. Хармонията с природата ще бъде много важна за вас, така че не си стойте вкъщи. Благодарение на почивката и престоя навън ще се радвате както на психическо, така и на физическо здраве.

Природата на Девите е да не се тревожат много за мненията на околните твърде много и да се грижат за себе си. Няма да е различно и през Октомври. За съжаление вашите приятели могат да приемат това като знак на незаинтересованост и може да имат по-малко контакти с вас. Опитайте се да чуете какво им е на сърцето. Може да се изненадате колко се нуждаят от вашата помощ.
Този месец също е идеално време за контакт с природата, градинарство или бране на гъби и билки. Самото време, прекарано навън, може да Ви помогне да намерите вътрешния си баланс.

Везни

справедливост, съчувствие, хармония и интелект

Октомври ще донесе на везните покой. През този месец ще сте по-интровертни затова приятелите и сподвижниците ви ще се отдръпнат настрани. Ще се вглъбите в поставянето на приоритети. Ще се разбуди също и артистичната ви душа, този период директно ще насърчи дейности като рисуване в природата, свиренето на музикален инструмент или танците. Ще са ви от полза също упражненията на свеж въздух, но бъдете внимателни да не настинете, обличайте се подходящо преди да излезете.

Везните ще намерят своя вътрешен баланс. Октомври ще бъде отличен месец за самореализация и най-доброто нещо, което трябва да направите, е да отделите време за себе си и да се насладите на времето, което изкарвате сами. Трябва да преминете през мислите си и за това се нуждаете от време за себе си. Престоят сред природата би ви накарал да се чувствате добре и ще има отличен ефект върху вашето психично здраве.
Освен това трябва да се грижите за физическото си здраве, особено за бъбреците и пикочния мехур. Облечете се добре и избягвайте да стоите твърде дълго навън. Възможно е това да не ви се отрази добре.

Скорпион

справедливост, съчувствие, хармония и интелект

Октомври ще донесе на везните покой. През този месец ще сте по-интровертни затова приятелите и сподвижниците ви ще се отдръпнат настрани. Ще се вглъбите в поставянето на приоритети. Ще се разбуди също и артистичната ви душа, този период директно ще насърчи дейности като рисуване в природата, свиренето на музикален инструмент или танците. Ще са ви от полза също упражненията на свеж въздух, но бъдете внимателни да не настинете, обличайте се подходящо преди да излезете.

Везните ще намерят своя вътрешен баланс. Октомври ще бъде отличен месец за самореализация и най-доброто нещо, което трябва да направите, е да отделите време за себе си и да се насладите на времето, което изкарвате сами. Трябва да преминете през мислите си и за това се нуждаете от време за себе си. Престоят сред природата би ви накарал да се чувствате добре и ще има отличен ефект върху вашето психично здраве.
Освен това трябва да се грижите за физическото си здраве, особено за бъбреците и пикочния мехур. Облечете се добре и избягвайте да стоите твърде дълго навън. Възможно е това да не ви се отрази добре.

Стрелец

Наблюдателен боец, предвидлив и съпричастен към другите

През октомври скорпиона ще е изпълнен със съпричастност и ще има невероятни комуникационни умения. Силата ви ще бъде в разбирането на проблемите на приятелите ви, поради което хората около вас ще усетят вашата подкрепа и ще ви молят за помощ, ако имат нужда от такава. Също ще давате вид на много спокоен и балансиран човек, което ще ви е от полза както в работата, така и в личния ви живот. През този период няма да усещате стрес затова не се страхувайте да приемете всяко предизвикателство което изникне на пътя ви. Може да се възползвате от превъзходните си комуникационни умения като изучавате и практикувате нови езици, защото сега ще ви е много лесно да ги научавате.

Просто ще се откроите в работата. Ще можете да получите всичко, което искате. Слънцето ще ви даде необходимата сила и ще ви позволи да постигнете неща, които никога не сте смятали за възможни.
Освен това тази звезда ще осигури на Скорпионите енергия и здраве. Вероятно ще се почувствате пълни с живот и по-жизнени от обикновено. Проблеми обаче могат да възникнат за Скорпионите, които имат здравословни проблеми с простатата. Тежка болест може да излезе наяве.

Козирог

Консервативните знаци са практични, предпазливи, упорити и сериозни

С настъпването на октомври козирога ще започне да се изолира от външния свят. Ще се чувствате пълноценно когато сте сред природата, за предпочитане някъде край вода, където има много чист въздух. Ще подредите мислите си и ще търсите вътрешен мир и хармония. Най-добрите занимания, с които да ги постигнете са медитация и йога. В този период ще се чувствате силно свързани с животните. Опитайте се да прекарвате колкото се може повече време с домашния си любимец или се грижете за домашния любимец на някой от приятелите ви. Ще видите че тези мигове ще ви донесат доста енергия и забавление.

Октомври Козирозите ще предпочетат самотата и дълбоките мисли. Често ще размишлявате върху смисъла на живота и ще анализирате отношенията си с другите. Това може да доведе до желание за запознанства с нови хора. Ще се надявате да намерите подходящия партньор или приятел сред тях. Не очаквайте твърде много и не вярвайте сляпо на всеки, когото срещнете.
Опитайте се да намерите повече време за своите родители, братя и сестри този месец. Напоследък не сте им обърнали вниманието, което заслужават, така че те ще оценят посещението ви.

Водолей

Душевна и романтична с усещане за експериментиране

Водолеите трябва да са внимателни през октомври, понеже шефа ви може да се опита да ви хване и да докаже, че правите нещо нередно. За това не му/и давайте шанс и му/и покажете, че, независимо че говорите за всичко с насмешка, все пак сте перфектни в работата си. Ще сте отворени към промени в начина ви на мислене. Добра идея е през този период да си дадете малко време за ежедневна медитация и вглеждане надълбоко в себе си. Това може да ви помогне да се свържете с тялото си и ще започнете да се вслушвате в него.

Водолеите ще бъдат доста контрапродуктивни в трудовия живот. Връзките ви с колегите ще бъдат чудесни, тъй като сте много комуникативни и забавни. Целият екип ще ви познава добре. От друга страна, вашите началници също могат да забележат това и тза тях това може да бъде прието по-скоро като липса на старание. Затова винаги трябва да сте наясно кой Ви наблюдава.
В края на Октомври ще бъдете склонни към мигрена, зъбобол и цялостна болка в горната част на тялото. Вслушайте се в тялото си и се опитайте максимално да предотвратите тези здравословни проблеми.

Риби

Скромен и чувствителен зодиакален знак, те имат силно вътрешно възприятие и вдъхновение

През октомври рибите ще поемат твърде много товар на плещите си и изобщо няма да се справят с това. В същото време ще имате прекалено големи очаквания към себе си, което ще влоши ситуацията още повече и ще започнете да изпитвате отчаяние. Спрете и осъзнайте, че не е необходимо да бързате толкова и че не е продуктивно да вършите много неща едновременно. Преоценете приоритетите си и решете върху какво искате да се фокусирате изцяло, и отложете всичко останало. През този месец е важно да почивате достатъчно, в противен случай може да страдате от мигрена.

Този месец ще бъде доста тежък за Рибите. Влиянието на Марс ще увеличи неспособността ви да следвате целите си. Често ще се чувствате в безизходица, което вероятно ще се превърне в гняв и ще трябва да си го изкарате на някого. Преди да разберете какво става, много хора около Вас ще пострадат. Вместо това опитайте например да излезете да тичате или друг вид интензивни упражнения.
През Октомври обаче вашата решителност ще бъде по-жизненоважна. Няма да имате настроение да говорите с никого, така че ще бъде чудесно, ако инвестирате малко време в себереализация.

Източник: https://www.khoroskop.com/oktomvri

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви