Кандидатите за общински съветници на партия ГЕРБ в града ни бяха официални представени в НХК. Те бяха подкрепени от кандидатът за кмет за нов мандат Димитър Николов, както и от народните представители Любен Дилов, Андрей Рунчев и Галя Желязкова.

Проф. Севдалина Турманова, която бе председател на Общински съвет – Бургас последните 4 години, сподели, че за нея е чест и привилегия да бъде отново водач на листата за общински съветници на ПП ГЕРБ. Тя поясни, че изминалият мандат в местния парламент е показал, че от ГЕРБ могат да работят обединени и резултатите от тяхната дейност са видими за всички.

Изпълнихме управленската програма на нашия кмет г-н Димитър Николов, дори я надградихме с интересни проекти. Влизаме в изборната кампания с вяра, но и с отговорност, защото постигнатото от нас трябва да бъде надградено. Изискванията на бургазлии към нас стават все повече и с право. Ние можем да работи, можем да носим отговорност и ще го направим. Уверявам, че и през следващите 4 години Общински съвет ще бъде трибуна не само на свободното слово, но и на политическата толерантност. Ще бъде трибуна, в която ще се вземат най-добрите решения. Ще търсим обединение за най-важните проекти“ , каза още тя.

Едно от новите лица в листата, но добре познат сред бургазлии, е адв. Михаил Хаджиянев, Той сподели от своя страна, че се гордее, че е част от този екип на ГЕРБ и даде обещание:

Ще вложа всичките си знания и умения, цялата си енергия и страст, за това да успеем в начинанието ни. С цялото си сърце, с опита и разума си, чувствам и зная, че най-добрия стопанин на Бургас през следващите 4 години е г-н Димитър Николов. Вярвам, че този екип на ГЕРБ е най-добрия и ще преведе града ни през всички изпитания и ще го направи номер 1 в страната“.

Друг юрист, адвокат Ива Баев, който бе и председател на Правната комисия в местния парламент, също изрази увереност в победата на изборите.

Този отбор на ГЕРБ е много силен. В него има представители на ГЕРБ, СДС, Гергьовден, активни граждани на Бургас. Това е отбор, който знае какво да направи за града ни. Този влак, наречен Бургас, става все по-бърз, мощен и привлекателен. Това е, защото от години този влак се управлява от един умеещ машинист – г-н Димитър Николов. Ние ще стоим зад него и през следващите 4 години. Групата ни в Общински съвет ще дава насоките за просперитета на града ни, но ще бъде и коректив, ако има отклонения в неправилна посока. Нашият глас е глас за Бургас„, каза той.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви