Следващите 4 години активно ще инвестираме в младите хора, защото те са бъдещето на Бургас. Те ще пазят духа на Бургас и ще уважават неговите традиции.

Това каза кандидатът за кмет на Бургас Димитър Николов.

Днес той участва в официалното представяне на кандидатите за общински съветници на партия ГЕРБ в града ни.

Това с изключително силна, а съм убеден и успешна, листа на ГЕРБ за Бургас. Познавам всеки един от хората в нея. Вярвам, че всеки един ще работи за развитието на града ни. Няма да забравим и опитните хора, тези на които дължим развитието на нашия град. Следващите 4 години Европа ще дава възможност на градове и региони, които има добре подготвени екипи да защитават успешни проекти и развиват своите населени места. Вярвам, че зад мен стои именно такъв екип. Вярвам в тяхната амбиция. Ще направят така, че Бургас, освен град, в който е добре да живееш, работиш, учиш, спортуваш, забавляваш, ще бъде и такъв, в който си струва да останеш“  , заяви той.

Николов изрази увереност, че с този отбор на ГЕРБ, Бургас ще бъде различен след 4 години.

На събитието присъства и общинският председател на ПП ГЕРБ и народен представител Андрей Рунчев.

Това е най-добрият отбор на Бургас. Отбор, който представлява една обединена сила. Вярвам, че отново ще бъдем първа политическа сила. Искам да пожелая на всички една позитивна и целенасочена кампания, насочена към хората. Пожелавам на 29 октомври да имаме максимален брой общински съветници, а г-н Николов да е победител още на първи тур“ , каза той.

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви