ABBA в Бургас

Чуйте вечните хитове на ABBA в Бургас в изпълнение на Плевенската филхармония, Люси Дяковска и Милица Гладнишка.

Концертът ще е на 29 септември от 19.30ч. в зала “Тончо Русев” на Културен дом НХК, билети има на касата на “Арт ателие “ в билетен център “Часовника “.

За своята 70-годишнина Плевенската филхармония организира редица специални музикални събития.

Сред тях е турнето ABBA SYMPHONIE 2023, което отново ще гостува и на морския бряг. Вечните хитове на любимата на поколения меломани от цял свят група, ще звучат в изпълнение на Люси Дяковска и Милица Гладнишка.

Аранжиментите са на Георги Милтиядов и Пламен Проданов, а диригент е Найден Тодоров.Страхотният концерт ще върне всички към завладяващите ритми на най-популярната поп банда в света.

Заповядайте да пеете и танцувате с музиката, която и днес не оставя никой равнодушен. , чиято музика и днес не остава никой равнодушен. Gimme! Gimme! Gimme!, Dancing Queen, The winner takes it all, Mamma Mia, Chiquitita са само част от парчетата, които ще звучат от сцената и ще ви поканят да се забавлявате от сърце.

Концертът в Бургас се осъществява с помощта на Маруся Русева от Арт ателие. Билети можете да намерите на касата на „Часовника“. За повече информация тел. 0894898098

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви