ПП МИР и Гражданско обединение „Бургазлии“ регистрираха в ОИК – Бургас общата си листа с кандидати за общински съветници и за кметове на населени места, които ще участват в предстоящите местни избори на 29 октомври.

Водач е председателят на Гражданско обединение „Бургазлии“ Иван Ненков, а в челната десетка са още д-р Димитър Шангов, Валери Лазаров, Елена Параскова, Венцислав Вичев, проф. д-р инж. Радостин Долчинков, инж. Иван Иванов, Герасим Варимезов, д-р Милена Орешкова и Филип Демирев.

Кандидатите за общински съветници са членове на Гражданско обединение „Бургазлии“ и не членуват в политически партии. Листата е съставена от разпознаваеми в града личности.

„Какъвто и да е резултатът на 29.10.2023 г., Гражданско обединение „Бургазлии“ ще продължи своята визия и ще се развива с цел подобряване условията на живот в Бургас. Приемаме това като ангажимент в полза на обществото и смятам, че всички ние го дължим на града си. Нека бъде категорично ясно, че тази гражданска енергия ще бъде съхранена и след 29.10 и ще бъде насочена категорично в полза на нашият град!“, коментира Иван Ненков.

„Изказваме благодарност на ПП МИР и нейния председател Симеон Славчев, затова че безусловно предоставиха своята регистрация на Гражданско обединение „Бургазлии“, добави още Ненков.

ПП МИР и Гражданско обединение „Бургазлии“ регистрираха и двама кандидати за кметове: Проф. д-р инж. Радостин Долчинков в Бургас и Мая Петкова в село „Маринка“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви