Преди няколко дни от Warner Brothers пуснаха първия трейлър за продължението на „Аквамен“, което ще носи името „Аквамен и изгубеното кралство“.

В краткия клип виждаме Джейсън Момоа, който прави завръщането си като Артър Къри, кралят на Атлантида, обединявайки се с Океанския господар, изигран от Патрик Уилсън. За щастие на феновете, Никол Кидман също ще бъде на екран, като майката на Аквамен – Атлана.

Вижда се как Артър се запознава с Орм (Патрик Уилсън) и двамата се обединяват срещу Черната Манта, последният от които в един момент казва със зловещ глас

„Ще убия Аквамен и ще унищожа всичко, което му е скъпо. Ще убия семейството му… ще изгоря кралството му до пепел“. Яростта на Манта идва от желанието му да отмъсти за смъртта на баща си, а ролята е изиграна от Яхия Абдул-Матин II.

След като загуби делото срещу Джони Деп в широко отразяван процес по телевизия и социални мрежи, Амбър Хърд изрази желание да се завърне към актьорската си кариера. Въпреки слуховете, че тя няма да се появи в „Аквамен“ заради доказателствата, че е обвинила бившия си съпруг неправомерно, Хърд все пак прави своето завръщане на екран като Мера.

Филмът обаче променя насоката си и вместо да се фокусира върху любовната история между Аквамен и Мера, по-скоро ще виждаме зараждането на истинско приятелство между Артър и Орм.

Резюмето на горещо очакваното продължение на „Аквамен“ казва, че Черната Манта все още е воден от нуждата да отмъсти за смъртта на баща си и няма да се спре пред нищо, за да свали Аквамен веднъж завинаги.

„Този път Черната Манта е по-страшен от всякога, притежаващ силата на митичния Черен тризъбец, който отприщва древна и злонамерена сила“, се казва още в резюмето. За да го победи, Аквамен ще се обърне към затворения си брат Орм, бившия крал на Атлантида, за да сключи невероятен съюз.

Заедно те трябва да загърбят различията си, за да защитят своето кралство и да спасят семейството на Аквамен и света от необратимо унищожение.

„Аквамен и изгубеното кралство“ ще се появи на голям екран на 20 декември.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви