Броитни Спиърс
Бритни Спиърс

Бритни Спиърс е отпуснала края и след развода си със Сам Асгари е пуснала под чаршафите си… чистача на дома й. На всичкото отгоре той е с криминално досие, съобщи PageSix, позовавайки се на свои източници.

Солиз е бил осъждан в миналото за няколко престъпления, включително шофиране без книжка и притежание на огнестрелно оръжие.

Твърди се, че е бил нает да „чисти тоалетни, да мие подове и да събира боклук“ в дома на Бритни Спиърс в Калифорния.

Някои източници твърдят, че двамата са имали кратка връзка, други твърдят, че все още са заедно. Има и версия, че сега те временно не са заедно, тъй като певицата отлетя за Мексико, а Солиз не може да напусне страната.

В края на август Спиърс и Солиз бяха забелязани няколко пъти да се разхождат заедно.

Сам Асгари подаде молба за развод от Бритни Спиърс на 16 август, позовавайки се на „непреодолими различия“. Според запознати Асгари се опитвал да „преговаря за предоговаряне на предбрачния договор“, докато други отбелязват, че споразумението е желязно.

Според споразумението Асгари може да поиска парите, ако живее с Бритни поне две години, но те живяха заедно по-малко време.

По-рано стана известна убедеността на Бритни Спиърс, че Сам Асгари е работил за баща й. Певицата живя под попечителството на Джейми Спиърс в продължение на 13 години, а след отстраняването му обвини баща си в пълен контрол над живота и парите й.

dnes.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви