Крадец
Крадец

8 крадци, сред които и две жени, са заловили полицаите в региона. Т са обирали къщи, склад и мазета. Обирали каквото им падне.

Служители от Пето Районно управление – Бургас със съдействието на служители от Районно управление – Сливен установили и задържали извършителите на взломна кражба от избено помещение, разположено в бл. 86 в ж.к. „Изгрев“, при която са отнети потопяема дълбочинна водна помпа и различни по вид медни ел. проводници с обща дължина 75 метра, собственост на 61-годишен бургазлия, осъществена на 01.09.т.г.

Това са двама криминално проявени и осъждани мъже от Сливен /на 28 и 29 години/ и 27-годишна жена от Сливен. Задържаните направили пълни самопризнания. Констатирано е, че тримата са извършители и на втора кражба от избени помещения в бл. 17 в к-с „Зорница“, осъществена на 26.08.т.г., при която са отнети буркани със зимнина, различни инструменти за боядисване и шпакловане, както и около 20 м. кабел. Работата по случаите продължава.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Поморие по отношение взломната кражба на различни по вид строителни инструменти / сред които винтоверт, акумулаторна отверка, бормашина и др./ и дребни битови уреди / кухненски робот, електрическа форма за кекс, фритюрник и др./ – всичко на обща стойност около 4 000 лв., осъществена от частен дом в с. Бата, собственост на 33- годишна жена, е установена извършителката на деянието.

Това е 19-годишна жена от карнобатскот село Раклица, която направила пълни самопризнания и върнала откраднатите вещи. Задържана е с полицейска заповед за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

На 15 септември около 18.00 ч. в Участък „Каблешково“ към Районно управление – Поморие е получено съобщение за извършена кражба на пет контейнери за битови отпадъци с вместимост от 240 литра, собственост на Община Поморие, откраднати в рамките на седмица от различни места в Каблешково.

Установен е извършителя на деянието. Това е 22-годишен бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи. Задържан е за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

На 16 септмври около 11.25 ч. в Районно управление – Царево е получено съобщение за кражба на 18 арматурни железа Ф8 / всяко с дължина 8 м./, ламарина с размери 2х1 м., две метални врати от ел.табло и метален ъглов профил, осъществена за времето от 13.09.т.г. до 16.09.т.г. от цех в промишлената зона на Царево, собственост на 58-годишен мъж от града.

В резултат на полицейските действия са установени извършителите на деянието. Това са трима младежи от Царево / на възраст от 16 до 18 години/. Работата по случая продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви