Марихуана
Снимката е илюстративна

32-годишен мъж изхвърли топка с марихуана и избяга от полицейска проверка с електрическа тротинетка, но полицаите го откриха.

На 16 септември около 22.00 ч. служители от четвърто Районно управление – Бургас опитали да спрат за проверка двама мъже, придвижващи се с електрически тротинетки по велоалеята на бул. „Захари Стоянов“. Забелязвайки полицейските служители, единия от мъжете изхвърля на земята пакет във вид на топка от стреч фолио, след което с тротинетката излиза на пътното платно и с бърза скорост в насрещното движение се оттегля в посока ж.к. „Меден Рудник“.

Констатирана е самоличността му. Това е 32-годишен мъж от Бургас. В изхвърления пакет са открити съцветия от суха зелена тревна маса / марихуана/ с приблизително тегло 50 гр. Работата по случая продължава.

От полицията съобщават и за младеж, у когото са намерени около 10 грама марихуана.

На 15 септември около 15.00 ч. служители от Пето Районно управление – Бургас извършили проверка на 16-годишен бургазлия, като установили, че в специален тайник в района на бл. 51 в ж.к. „Изгрев“ съхранява торбичка със суха зелена тревна маса и глави в съцветие от суха зелена тревна маса / канабис/ с общо тегло 10 гр. Бургазлията е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви