Дрегер
Дрегер

Рускиня на 67 години, германец на 57 и 51-годишен българин нощуваха в ареста, а автомобилите им бяха отнети заради шофиране след употреба на алкохол, съобщиха от полицията.

На 16 септември около 05.15 ч. на бургаската улица „24-ти Черноморски пехотен полк“, до бл. 108 в к-с „Лазур“, служители от Пето Районно управление – Бургас спрели за проверка лек автомобил „Нисан“, с бургаска регистрация, управляван от 51-годишен бургазлия, като установили, че същия шофира след употреба на алкохол с концентрация – 1,23 промила. Водачът е задържан със заповед за задържане за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава.

На 17 септември около 15.30 ч. на пътя между карнобатските села Церковски и Венец лек автомобил „Пежо 206“, с варненска регистрация, управляван от 67-годишна руска гражданка, постоянно пребиваваща в с. Венец, допуска пътен инцидент с материални щети. Водачката е тествана за употреба на алкохол, като дрегера отчел – 2.09 промила. Жената отказала да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържана е за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Карнобат.

На същия ден около 17.00 ч. на ул. „Първа“ в Слънчев бряг, до хотел „Авеню“, служители от Районно управление – Несебър спрели за проверка джип „Гранд Чероки“, с бургаска регистрация, управляван от 57-годишен немски гражданин, постоянно пребиваващ в Несебър. Водачът е тестван за употреба на алкохол, като дрегера отчел – 2.18 промила. Мъжът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви