Възраждане

Политическа партия „Възраждане“ представя днес листата си с кандидати за общински съветници за град Бургас за предстоящите избори през октомври. На пресконференцията присъстваха Цончо Ганев – зам.председател на „Възраждане“ и зам. председател на Народното събрание от ПГ на „Възраждане“; Борис Аладжов – народен представител от ПГ на „Възраждане“; Александър Койчев – председател на „Възраждане – Бургас“.

Оказва се, че бургаският журналист Мариян Иванов е голямата изненада на Възраждане за морския град, Бившият продуцент на БНР-Бургас е четвърти в листата за общински съветници на партията.

„Бургас има нужда от възраждане. Нещата не се случват както трябва в града. Не може да се отделят средства основно за централната градска част, а каквото остане от бюджета, да се разпределя по кварталите и останалите места в града“, заяви Мариян Иванов пред журналисти.

„С това управление градът изостава икономически. Бургас има много повече възможности и потенциал. В момента той не се развива, както трябва“, коментира Цончо Ганев, зам. председател на Възраждане и зам. председател на Народното събрание.

От Възраждане се надяват на силна подкрепа от страна на гражданството на Бургас на което им е омръзнало от порочното управление на модела Димитър Николов

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви