Уникалните кадри на Габриел

На невероятно пътешествие от красивия свят ще ни заведе във втората си самостоятелна изложба „Светът ОТВЪД хоризонта“ травъл фотографът Габриел Генчев. Тя ще бъде открита на 8 септември от 18.00ч. на площад „Хан Крум“ в стария град на Созопол лично от кмета Тихомир Янакиев.

„Приключения , започващи от улиците на Созопол и стигащи до различни краища на планетата. Тази изложба не е само за снимки, а за живота, който се намира зад тях. Изложбата показва някои от моите най-впечатляващи кадри, откривайки красотата и богатството на различни Заповядайте на пътешествие, разкрито в снимки и изразено с думи, вдъхновени от живота, както аз го виждам“, казва Габриел за изложбата си.

Габриел Генчев на Еверест

Габриел Генчев е пътешественик, обичащ да разказва за личните си приключения през призмата на своята креативност, използвайки различни технически способи. Но където и да пътешества по света, сърцето винаги го връща в родния Созопол.

„Моята страст е не само запечатването на красив кадър, а и възможността да пътувам, за да срещам други интересни хора и невероятната природа, която ги заобикаля.

Моята специалност е да комбинирам пътуването с кадър, за да представя есенцията на дестинациите по начин, невиждан до сега. Да изваждам най-доброто от преживяното и натрупания опит по интерактивен начин, споделен от мен в интернет и публикуван в социалните медии. Силно вярвам, че именно това ми помага да създавам значими и ангажиращи вниманието истории, които да вдъхновяват хората за пътешествия по света“, сподели Габриел за своята страст.

В рамките на няколко месеца той е посетил и снимал локации, намиращи се на няколко различни континента, като е изготвил дигитално съдържание за едни от най-големите фирми в Травъл индустрията. Той е един от най-популярните български Травъл Фотографи, признат от националните медии, развиващ своето резюме строго обвързано само с пътуващия сектор. Той е и презентатор и разпознаваемо лице на Сони България.

Габриел презентира своята работа

Пътешественикът Габриел Генчев е роден през 1988 г. в Созопол и обича да разказва за личните си приключения и преживявания през своя поглед.

Преди две години той представи в Созопол забележителни кадри, направени в родния му град, част от които категорично му отредиха и високото отличие Почетен знак от Президента на Република България, връчено му лично от Румен Радев на празника на града 17 юли. Габриел е пътувал до над 35 държави. Той е участник/фотограф в експедиция до Базов Лагер Еверест – 5364 метра и е изкачил връх Калапатар – 5644 метра.

Първата му изложба беше посветена на родния му Созопол.

„Преди време под едно от своите снимки бях написал: „В моето съзнание Созопол е Рая“.

Моят град, моят дом – неделима част от моето сърце, възпитание и вдъхновение. Благодарен съм на семейството си, че именно тук съм се родил и израснал. Характерът ми се е оформил, повлиян от запознанствата, които съм правил през годините. Созопол е курортен град, през който минават хиляди хора и това неминуемо е оставило голям отпечатък в моята същност и мироглед. За това е специален – защото е Созопол“, сподели Габриел.

Ако искате да се запознаете в детайли с неговата работа, посетете Инстаграм акаунта му на instagram.com/gabrielgvadventures . Там той споделя различни техники и похвати, които използва, напълно достъпни за всеки, който има желание да се научи.

„Пътувайки по света срещам творци, имащи талант несъвместим с Вселената, но несигурни в себе си.

Постигането на целите не се диктува от физическата, а от менталната сила, която човек притежава. Всички ние можем, просто трябва да се повярваме в себе си“, сподели още фотографът-пътешественик Габриел Генчев.

Втората му изложба е създадена с подкрепата и съдействието на община Созопол и лично от кмета Тихомир Янакиев. Той ще я открие утре, 08 септември от 18.00ч. на площад „Хан Крум“ в стария град на любимия Созопол.

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви