На „Светът ОТВЪД хоризонта“, такъв, какъвто го вижда травъл фотографът Габриел Генчев, вече може да се насладят жителите и гостите на Созопол.

Изложбата беше открита тази вечер на площада пред амфитеатър Аполония и веднага привлече вниманието на десетки хора – специално дошли, или случайно минаващи.

Уникалните фотографии на Габриел от Индия, Перу, Непал, Иран, Истанбул, Амстердам, Португалия, Япония, Наска, и още много далечни и непознати за нас дестинации приковаха погледите на зрителите, а авторът имаше история за всяка от фотографиите си.

В заключение Габриел Генчев пожела на публиката си да мечтае така, както сънува- без граници.

Изложбата на Габриел е създадена с помощта на община Созопол и лично на кмета Тихомир Янакиев. Той имаше честта и да я открие.

Габриел Генчев е посетил близо 40 страни, много от тях екзотични. Попитан коя е любимата му снимка, той посочи тази, на която хора от Перу, Индия и Намибия носят фланелки с герба на Созопол, подарени от фотографа-пътешественик. Той ги носи навсякъде със себе си и ги подарява на хората, които среща по пътя си, за да носят и те част от родния му и любим Созопол, както го прави и той в сърцето си.

Изложбата ще остане на площада до Амфитеатъра един месец.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви