Хари и Меган
Хари и Меган

Принц Хари започва да съжалява, че е напуснал кралското семейство, въпреки факта, че в многобройните си интервюта той обвини роднините си във Великобритания в жестокост.

Освен това разделението, както отбелязват кралските изследователи, му се е случило твърде рязко.

Сега, според експерта Том Куин, херцогът на Съсекс се съмнява в правилността на решението си и отново обръща очи към Обединеното кралство: „В мемоарите си Spare и в различни интервюта Хари даде да се разбере много ясно, че се чувства ужасно, и че е бил третиран зле.

Но мисля, че вече започва да съжалява за напускането, защото разбира колко е ценно да си член на кралското семейство.

Както ми каза човекът, който работеше за Хари, когато бяха в Уиндзор, във Фрогмор, „Какво ще правят с Меган, когато хората загубят всякакъв интерес към всичките си оплаквания? Какво се случва, когато оплакванията най-накрая спрат? Каква положителна роля може да изиграе това?

Очевидно събитията от последните три години, докато живееше в САЩ, помогнаха на принц Хари да определи правилните приоритети и да сравни живота в двореца и извън него.

И докато принцът гледа към родината си, то Меган Маркъл напълно се е вкопчила в идеята да преуспее в САЩ. Наскоро стана известно, че тя ще върне социалните си мрежи, като съживи блога The Tig и ще сподели своите опити за красота с последователите, както и ще разказва подробности за живота в Монтесито.

Херцогинята реши отново да печели пари от публикации в интернет, както беше преди срещата с принц Хари.

Експертът по социални медии Ерик Шифър е убеден, че Меган вече може да печели по 1 милион долара за всяка публикация, която публикува в блога си. Специалистът е убеден, че нейният акаунт бързо ще стане един от най-популярните в онлайн пространството.

„Знаменитости, като семейство Кардашиан могат да направят 1 милион долара или повече от един пост, рекламиращ продукт. Няма причина Меган да не може да получи същите хонорари “, каза Ерик Шифър.

Между другото, преди брака си с принц Хари, Меган Маркъл имаше около 3 милиона абонати. Въпреки това, следвайки кралския етикет, тя трябваше да прекрати публичния си живот и да изтрие блога си.

Около майката на Меган – Дория Рагланд – също се заговори, че е била в центъра на вниманието, откакто беше забелязана на благотворителна гала в Лос Анджелис.

Тя се появи в компанията на Ким Кардашиян и майка ѝ Крис Дженър.

За появата си Рагланд избра ярко жълта рокля с флорален десен. Тя допълни визията си с обувки на нисък ток и жълта чанта. На събитието тя общува и със знаменитости като Ева Лонгория и основателя на Amazon Джеф Безос.

Преди това херцогът и херцогинята на Съсекс се опитаха да стоят далеч от семейство Кардашиян-Дженър, страхувайки се от негативно въздействие върху имиджа им в Холивуд.

Но сега се говори, че Меган планира да използва социалните си медии, за да печели пари от реклами, и като такава е решила да се сближи именно с известното телевизионно семейство.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви