Есента официално си показва красивата глава за 2023 година, което ни напомня, че е време да помислим за смяна на стила. Нека да започнем от най-лесното, а именно обувките.

Обувки за есента – 5 чифта, които да носите цял сезон

Пантофки

Пантофките официално се възраждат и макар повечето от нас да ги свързват с гимназията и тийнейджърските години, на пазара има няколко чифта, които са напълно подходящи за офиса и възрастни срещи.

Може да изберете модели от кожа или велур, с катарама или изчистени. Пантофките ще внесат малко френска атмосфера в есенния ви гардероб, като можете да ги обувате в началото на есента, когато дъждовете все още не са толкова често явление.

Мокасини

До този момент мокасините се превърнаха в основна част от гардероба ни. Но през 2023 година има безброй възможности за избор, за да сте сигурни, че имате перфектния чифт за стила ви. За да бъдете малко по-разнообразни, изберете по-обемен модел.

Ако вашият стил е по-класически, плоските мокасини, вдъхновени от мъжкото облекло, са идеални за вас. Изберете чифт в забавен цвят или модел, за да добавите изпъкналост към всичко, с което комбинирате обувките.

Маратонки

Ако сте от дамите, които предпочитат удобството пред следването на модните тенденции, напълно ви разбираме. Затова в списъка ни с обувки винаги ще присъстват класическите маратонки, които можем да носим през цялата година.

Независимо от височината, марката или цвета, тези обувки са подходящи за всякакъв вид облекло, включително и за рокли.

Каубойски ботуши

Каубойските ботуши се промъкнаха в тенденциите през изминалата година и очевидно са тук, за да останат още няколко сезона. Те са обувната версия на малка черна рокля, тъй като могат да бъдат съчетани с всяка една от вашите визии, правейки я малко по-различна от обикновено.

Боти

Каква би била есента без едни класически боти, които да носите постоянно?

Независимо дали търсите универсалните черни модели, или искате малко по-впечатляващ чифт, си струва да инвестирате в поне едни боти тази година.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви