Шофьор на камион прегазил и убил 6-годишно дете в край село Прилеп, пресякло внезапно платното. Роднини на момченцето, които празнували наблизо, пребили до смърт мъжа. За това съобщиха от полицията.

Около 15.19 ч. в Районно управление – Сунгурларе е получено съобщение за пътен инцидент в района на с. Прилеп, при който товарен автомобил, с варненска регистрация, управляван от 57-годишен мъж от Аксаково, обл. Варна, блъска 6- годишно момченце от с. Везенково, вероятно внезапно пресякло платното за движение. От ПТП детето загинало на място.

Своевременно към мястото на инцидента се изпратиха близки роднини на момченцето, които празнуваха в близост до личен повод. По думите на спътника на 57-годишния мъж с него започна саморазправа. Свидетелят успя да избяга и е откаран със случаен транспорт извън с. Прилеп, откъдето успява да сигнализира на тел. 112 за съществените действия.

Дошлите на място полицейски служители констатираха смъртта на 57-годишни водач. По случая е образувано досъдебно производство. Към момента се извършва оглед и се извършват процесуално-следствени действия за установяване на причините за смъртта на водата.

До приключване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен. Трафикът се пренасочва по обходни маршрути.Регулирането на движението се извършва от служители на „Пътна полиция“ при Районно управление – Сунгурларе. 

1 КОМЕНТАР

  1. Не бях виждал толкова некадърно написана новина, пълна с пунктуационни грешки и несвързани по смисъл изречения. Срамота!

Comments are closed.