Слънчев бряг
Туризъм

Изпълнителният директор на „Слънчев бряг“ АД г-жа Соня Енилова проведе работна среща с ръководството на РУ Несебър в лицето на главен инспектор Коста Кирязов. По време на разговора стана ясно, че и тази година се регистрира значително намаление в броя на кражби и грабежи на територията на Слънчев бряг Зона Изток.

„Изказваме благодарност на главен инспектор Коста Кирязов, както и на ОД на МВР Бургас за отличните резултати, които се постигат в осигуряването на реда и сигурността в Слънчев бряг по време на активния летен сезон и тази година“, заяви Соня Енилова.

През Лято 2023 г. се отчита и съществено намаляване на броя на противообществени прояви в централната зона на комплекса и на територията на активните нощни заведения.

„Силното полицейско присъствие по централна и крайбрежна алея през активните летни месеци също влияе положително за сигурността на туристите“, коментира още изпълнителният директор на „Слънчев бряг“ АД.

И през този туристически сезон, в колаборация с РУ Несебър, дружеството подсигури и присъствието на двама чешки и двама румънски полицаи.

В последните 5 години част от инвестициите от страна на „Слънчев бряг“ АД са в системи за ефективно видеонаблюдение и охрана на комплекса по време на активния туристически сезон.

Над 350 камери покриват 80% от територията на най-големия комплекс у нас Зона Изток и улесняват работата на полицията при разследване и разкриване на нередности. Изградена е система за разпознаване на регистрационните номера на превозните средства, която следи движението на всяко МПС от влизането до изхода от комплекса.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви