Удавен
Четирима удавени за денонощие

Четирима души са се удавили в морето по Южното Черноморие само за 24 часа, съобщиха от полицията.

Това е тревожен сигнал за коварно августовско море и липса на бдителност у летовниците в съчетание с незачитане командите на спасителите по охраняемите плажове, коментират полицаите.

На 25 август около 17,52 ч. на плажа пред х-л ”Вянд” в слънчев бряг до пост N6 в тежко състояние от морето е изваден 54-годишен румънски турист, който въпреки оказаната му медицинска помощ, починал.

Около 05.00 ч. днес в Ру Несебър е получено съобщение за това, че на кея на северна крайбрежна алея срещу цирк “Балкански”, от морето е изваден удавен мъж, български гражданин на 29 г.

Днес около 10.31 ч. На плаж Юг, спасителен пост №2 в Китен от морето е извадена около 60-годишна удавена жена с неустановена към момента самоличност

Около 10.33 ч. На северния плаж в Слънчев бряг, до спасителен пост №13 пред х-л “Гларус”, от морето е изваден удавен руски граждани.

ОДМВР БУРГАС призовава към по-голямо внимание към плажната сигнализация и къпането в августовското море /особено с деца и надуваеми съоръжения/, с цел ограничаване на неприятни инциденти, помрачаващи лятната почивка!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви