Формата на юмрука говори за личността ти
Формата на юмрука говори за личността ти

Понякога само малко наблюдателност е достатъчна, за да научиш повече за даден човек. Тялото разкрива много за вътрешното ти Аз и дори формата на юмрука може да говори за това какъв тип личност си.

Предлагаме ти да се подложиш на малък тест, в който да откриеш какво разкрива за теб формата на юмрука ти

Свий ръка в юмрук и избери коя изброените опции е най-близка до твоята форма.
1. Палец отгоре
2. Палец отвътре
3. Палец отстрани
4. Палец, извит нагоре

Виж отговорите на този личностен тест и разбери какво казва формата на юмрука ти за теб

 

  1. Палец отгоре
    Ти си силно енергична личност. Непрекъснато търсиш нови знания и впечатления. Опитваш се да обхванеш всичко наведнъж. Графикът ти не включва излежаване пред телевизора.

Също така ти си алтруист до мозъка на костите, който винаги е готов да помогне и да успокои някого. Повече действаш, отколкото говориш и това, както и твоята надеждност и доброта, кара всички да те уважаваш и ценят.
Вдъхновяваш и зареждаш с енергия всички около теб. Това са чудесни качества за добър и уважаван лидер.

2. Палец отвътре
Ти си умен и любезен с хората, но не си много добър в създаването на нови приятелства. Първото впечатление за теб може да бъде, че си мрачен и мълчалив човек. След като те опознаят добре обаче, хората откриват, че си чувствителна и дори уязвима личност.

Имаш дарбата да виждаш корена на всеки проблем и начините за неговото разрешаване. Ти си проницателен и интелигентен човек с ясна визия и решенията ти обикновено са правилни.

Прецизността и замислеността са твоите силни черти, въпреки че понякога изискваш твърде много от себе си и това те притеснява. Ето защо имаш нужда от някой, който да те разбира без думи.

3. Палец отстрани
Твоето мото е: “Всеки сам избира пътя си”. А твоят път обикновено е труден. Ти си практичен и сериозен човек, който знае цената си.

Страхът ти от провал обаче често ти пречи да вземаш смели решения. Това е единственото нещо, което може да разклати увереността ти. Ето защо често се нуждаеш от одобрение и похвала.

Твоите приятели ценят искреността ти, твоята надеждност и ум. Те се чувстват сигурни около теб и винаги са щастливи в компанията ти. Не забравяй, че с подкрепата на близките ти, ти си способен на всичко.

4. Палец, извит нагоре
Ти си скромен, но всестранно развит и знаещ много човек. Имаш бърз ум, генериращ безброй идеи, които понякога могат да изглеждат и невъзможни.

Обожаваш да откриваш света и най-вече да имаш средствата да го правиш. Все пак понякога ти е трудно да се концентрираш върху нещо конкретно, защото искаш да знаеш всичко.

Хората около теб те смятат за ходеща енциклопедия и често искат съвета ти. Вътрешно обаче си доста затворена личност и внимателно подбираш обкръжението си. Най-ценните си съвети даваш само на избраните.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви