Добро утро!
Започва един прекрасен ден

Добро утро в петък 25.08.2023г.

Температурата ще бъде между 21 и 28 градуса. Ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще е слаб от изток със скорост 5 м /сек.

Късметче на деня

„Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.“ Оскар Уайлд

Хороскоп

ОВЕН

Мислете за бъдещето. Именно това днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомним. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителен и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Телец

Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудолюбието в отношенията. Това може да бъде трудностите в любимия човек или с колгите по работата, но в този момент можете да споделите малко неща с когото и да е било. Разбира се, тази ситуация ви засяга както никой друг, но за сега е най-добре да запазите спокойствието и да наблюдавате как ще се развие ситуацията. Ще дойде време и за активни действия, но това ще е по-късно. Сега просто трябва да научите за това, което се явява движеща сила в създалата се ситуация.

Близнаци

Денят ще се подрежда интересно, и в границите на приемлвото – непредсказуемо. Това означава, че трябва да сте напълно доволни. Непременно ще се окаже възможност да се проявите. В интерес на истината ще се наложи да „поизбутате” някого от колегите или неотдавнашни делови партньори, а това, разбира се, няма да добави хармония в отношенията. Финансовите затруднения са възможни за тези, които планират големи покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате отлично време си със своите близки, ако се откажете от обсъждане на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли днес бях Ви дали кой знае колко полезни съвети и мнения.

Рак

Денят ще бъде посветен на въпроси на кариерата и Вашия професионализъм. През първата половина на деня са възможни проблеми в общуването с ръководството. Може да Ви бъдат поставени нови условия за работа. В домашната сфера също са възможни проблеми , а отношенията с роднините ще бъдат напрегнати. Вечерта може да получите добър съвет от близък човек, по отношение на работата.

Лъв

Днес Вашия любим човек ще се старе да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния начин , което означава, че не трябва да бъдете прекалено подозрителни и да търсите скрит замисъл непрекъснато. Заблуда може да се окаже и това, че няма скрит замисъл.

Дева

Най-важното за Вас през този ден е, да не бъдете прекалено самоуверени. Постарайте се да разчитате на моралната (и не само) поддръжка на своя любим човек, иначе едвали ще се получи нещо приемливо от Вашата среща или разговор днес. Това е мнението на звездите.

Везни

По-внимателно с обещанията ! Днес сте склонни да поемате задължения , изпълнението на които ще бъде доста сложно. Въобще не би било зле да внимавате с думите, които казвате: често си позволявате необмислени изказвания, които раняват обкръжаващите и могат да имат неприятни последствия за всички. Пред Вас се откриват практически неограничени възможности за самоусъвършенстване и покоряване на нови върхове. Вслушайте се в съветите на роднинте: техните препоръки ще Ви помогнат да избегнете много грешки, а и да запазите доброто си самочувствие и прекрасното настроение.

Скорпион

Не е задължително да контролирате всички аспекти на своя живот. Всички те са на път към успеха и не си заслужава като кокошка-носачка да вдигате шум за всяка дреболия. Вие сте изложени на риск да прекалите с усилията си и в резултат на това да попречите, а не да ускорите всичко. Не трябва да се опитвате да пришпорвате събитията. Позволете им да се развиват естествено и нека да се разтворят като цветче. Позволете на мислите си да се съсредоточат в бъдеще на това, което искате да достигнете през следващия етап.

Стрелец

Не решавайте днес всичко, вместо своя любим човек. Той е в състояние и самостоятелно да вземе решение, а отгоре на това може да го направи по оригинален и неочакван от Вас начин. Използвайте още един шанс, за да опознаете по-добре своята втора половинка!

Козирог

Изключително много зависи от възможността Ви да се съсредоточите и бързо да взимате решения. Днешният ден няма да Ви даде време за размисли, претегляне на всички „за” и „против” , както и за изработване на оптимална стратегия. Трябва да дойдете, да видите и да победите. Това означава,че ще се налага да бързате почти постоянно. За влюбените всичко ще се подрежда много добре, а силните чувства буквално ще ги вдъхновяват. Днес самотните представители на знака не трябва да хранят големи надежди за нови запознанства. Не забравяйте, че първото впечатление можа да бъде измамно.

Водолей

Днес ще можете да уговорите своя любим човек за каквото Ви е угодно. Затова можете да си измислите и най-безумното желание – то ще се осъществи по възможно най-добрия начин. Само че трябва да имате предвид, че желанието трябва да бъде такова, че да може да се реализира незабавно, тъй като през следващия ден Вашата половинка може да започне да мисли по съвършено друг начин.

Риби

Днес не трябва в нищо да се отклонявате от привичните, проверени времеви схеми за действие. Нищо ново, освен успех, няма да имате. Много ще Ви помогне способността да правите комплименти на нужния човек в точния момент. Това ще бъде достатъчно , а след това нещата сами ще тръгнат по мед и масло.

Какво да прочетем

Машина за любов

Джаклин Сюзън

История за три жени, обречени да обичат един фатален мъж! „Машина за любов“ е книга за любов, страст, пари и неща, които не могат да се купят.

Робин Стоун – умен и чувствен, мъж мечта…

Аманда – прекрасна и безутешна манекенка, която не може да спечели сърцето на Робин Стоун…

Маги – амбициозна млада актриса, която също иска сърцето на Робин Стоун…

Джудит – богата, омъжена, жадна за любов, притежава всичко на този свят освен… любовта на Робин Стоун…

Това е времето, когато стековете, водката и бензедринът са трите основни съставки на здравословната диета; когато шефовете на ТВ компаниите наричат себе си „бейби“ и актрисите носят перуки в леглото. За магнатите на шоубизнеса това е време, когато телевизионното студио е „машина за любов“.

За трите жени обаче машината за любов е Робин Стоун, а той е готов на всичко за власт и за пари.

Разкошният живот и луксът в Холивуд прикрива свят, неподозиран за широката публика: секскупони и мръсни сделки, цялата разменна монета е любовта.

 Виц

Звъни се в полицията

Ало , комшията прекарва наркотици с дървото .

От полицията отговор: Веднага се заемаме със случая.

И човека звъни на съседа

Ало комшо ,помниш ли ония момчета дето изкопаха градината .

Съседа : Момчетата от полицията ли?

Да същите ,сега ще дойдат да ти нацепят дървата.

А сега се усмихнете! Започва един прекрасен ден!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви