Виктор Калев

Това, че Виктор Калев обича Бургас и Бургас обича Виктор Калев, е безспорно. Доказателството е 14-то средно гостуване на актьора в черноморския град с представлението „Грамофонът”.

Автобиографичният концерт-спектакъл „Грамофонът” ще бъде представен на 30 август от 20.30ч. на сцената на Летен театър Бургас.

В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще накара публиката да се смее с глас , да пее познатите на няколко поколения песни и да се забавлява от сърце и душа.

„Грамофонът“ всъщност е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

„Ще бъдете себе си в това представяне. Но едновременно с това ще изиграете около 30 различни хора, ще изпеете около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. да не спираме да мечтаем и да се случи това, което искаме”,  споделя актьорът.

Билетите се продават на касата на “Часовника”. За повече информация и резервации тел.0894/898-098-Маруся Русева-организатор/ Арт ателие/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви