Съпругът на Бритни Спиърс Сам Асгари подаде молба за развод с попзвездата в сряда, само няколко часа след като се появи новината за раздялата им, съобщават множество медии.

Според TMZ Асгари се е позовал на „непреодолими различия“ и също така иска звездата да му изплати съпружеска издръжка и адвокатски хонорари.

Любопитно е, че той е посочил като дата на раздялата им 28 юли.

Адвокатът на Асгари, Нийл Хърш, също така намекна, че може да оспори предбрачния им договор, тъй като според съобщенията в съдебните документи се казва:

„Той все още не е определил пълното естество и размера на активите и задълженията на всяка от страните, свързани с отделното имущество“.

„Съществуват различни елементи на общностни и квазиобщностни активи и дългове, чието пълно естество и обхват не са известни на Сам към този момент“, става още ясно от съдебния документ.

Предполагаемите мотиви на Хърш идват малко след като източник заяви, че Асгари уж иска да предоговори предбрачния им договор, за да запази тайните си.

Източникът разказа, че Асгари „се опитва да договори отстъпки извън предбрачния договор и заплашва да оповести изключително смущаваща информация за Бритни, ако не му бъде платено“.

Въпреки това Спиърс също е готова за битка, тъй като стана ясно, че е наела мощния бракоразводен адвокат Лора Васер.

Слуховете, че 29-годишният Асгари и 41-годишната Спиърс са на косъм от раздяла, се носят от известно време на фона на информацията, че двамата живеят разделени от доста време.

Медиите потвърдиха, че бившите влюбени гълъбчета са се разделили още в сряда. Източници твърдят, че двамата са имали „яростен спор“, който е включвал обвинения в изневяра.

Множество вътрешни източници разказаха, че според съобщенията кавгата е избухнала, след като Асгари се е противопоставил на Спиърс заради слух, според който певицата от „Toxic“ му е изневерила.

„Въпрос на време е Сам да подаде молба за развод“, заяви един от източниците, като отбеляза, че Асгари вече живеел на различно място.

Съобщението се появи само няколко месеца след като Асгари се включи в своите Instagram Stories, за да заклейми „отвратителния“ телевизионен материал на TMZ за Спиърс, който включваше твърдения, че бракът им е в „беда“.

„Смятам, че е абсолютно отвратително за хората, които са били в живота ѝ, когато тя не е имала глас, те са отишли и са разказали историята ѝ, сякаш е тяхна. Беше абсолютно отвратително“, каза Асгари в поредица от видеоклипове, визирайки травмиращото, продължило години наред опекунство на съпругата му, което беше прекратено през ноември 2021 г.

Спиърс и Асгари започнаха да се срещат, след като се запознаха на снимачната площадка на музикалния клип „Slumber Party“ през 2016 г.

„Сам беше огромна подкрепа за Бритни“, казва източник пред Page Six през юни 2021 г. „Той ѝ помага да повиши увереността си.“

Двамата се сгодяват през септември 2021 г., а през юни 2022 г. сключват брак в задния двор на имението на Спиърс в Тузънд Оукс, Калифорния. Звезди като Мадона, Селена Гомес, Парис Хилтън и Дрю Баримор присъстваха на приказната церемония.

„Бритни и Сам подписаха предбрачен договор в нейна полза“, заяви тогава източник.

„Всички пари, които е спечелила преди сватбата, са защитени.“, допълва източникът.

Бракосъчетанието бе третото излизане на Спиърс пред олтара. Преди това тя беше омъжена за приятеля си от детството Джейсън Алън Александър през 2004 г. и за танцьора, превърнал се в диджей, Кевин Федърлайн от 2004 до 2007 г. С втория си бивш съпруг тя има две деца: Шон Престън, 17 г., и Джейдън Джеймс, 16 г.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви