Ресторант
На ресторант само със сертификат

Туристическият бранш ще търси правата си организаторите на грозната атака с чистотата на водата по българските плажове.

Алиансът на туристическата индустрия в България (АТИБ) и Конфедерацията на българския туристически бизнес (КБТБ), най-големите обединения в туризма, категорично заявяват, че ще предприемат всички необходими и разрешени от закона действия срещу грозната атака, организирани с манипулативни твърдения, качество на информацията на водата по българското Черноморие.

Ще атакуваме всяко недоказано, клеветническо твърдение и мероприятие, търсещо евтина популярност и реклама, уронващо престижа и доброто име на българския туристически продукт! Заявяваме, че се доверяваме изключително на българските здравни власти и власти, които констатират и контролират здравните и санитарно хигиенните норми!

Странно е защо българската прокуратура все още не се е самосезирала по случая, но нашите юристи вече работят и подготвят плащането на искове, с които да бъде потърсена отговорност по тези, които стоят зад преднамерената атака.

Странните данни, изнесени от Асоциация активни потребители, вече бяха отречени от официалните български власти, които говорят единствено за целенасочен удар, целящ всяване на паника и отлив на туристите.

Фрапиращо в случая е и, че министерството на туризма и лично министърът Зарица Динкова не са взели никакво отношение. Това е поредно доказателство, че в момента българският туризъм няма министър, а на поста е човек, който съдейства с всички сили на тези, които искат да го съсипят.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви