От териториалната дирекция на НАП Бургас съобщават за пореден голям успех на световен форум по тенис на маса, който е постигнала тяхна служителка. Валентина Марчева – главен експерт в дирекция „Събиране“, се е завърнала в Бургас след участие на турнир от световния кръг в Саудитска Арабия Para Open 2023, 08 – 10.08.2023.

При изключително силна конкуренция Марчева е завоювала в сингъл трето място, а при смесените двойки – с партньор български състезател, са постигнали впечатляващото второ място.

В момента служителката на НАП Бургас е в десетката на световната  ранглиста по тенис на маса за хора с увреждания. От 4-и септември Марчева се включва в Европейското първенство в Англия и едно добро представяне ще може да ѝ осигури квота за най-желаното от всеки спортист – участие на олимпиада.

Догодина, през месец септември, Франция ще бъде домакин на поредните параолимпийски игри. Валентина Марчева е сред водещите спортисти  на най-успешния бургаски клуб за хора с увреждания „Джавелин“.

„Всички мои колеги, не само от Бургас, но и от цялата страна, пожелаваме успех и стискаме палци на нашето момиче – момичето на НАП, което продължава да прославя и родния Бургас, и страната ни по всички точки на света“, коментира директорът на НАП Бургас Татяна Кънчева, която поздрави своята служителка в специална среща.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви