Наркотици
Снимка Архив

На 17 август около 03.00 ч. на вътрешния път между Черноморец и Созопол, до входа на к-г „Градина“ служители от Районно управление – Созопол спрели за полицейска проверка лек автомобил „Ауди А 3“, с добричка регистрация, управляван от 19-годишни младежи, с които се придвижвали още четири момичета на възраст от 13 до 20 години и 23-годишна младеж.

Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като вторият тест е положителен за употреба на канабис. 19-годишната младеж отказа да даде кръвна проба и е задържана за срок до 24 часа. Автомобилът е изет по надлежния ред. Работата по случая продължава.

На същия ден около 04.00 ч. на ул. „Трети март“ в Приморско служители от Районно управление – Приморско спрели за проверка лек автомобил „Киа Спортидж“, с немска регистрация, управляван от 39-годишен мъж от казанлъшкото село Енина, като установили, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 1.99 промила.

Водачът отказал да даде  кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава.

Около 16.10 ч. на 17 август на созополската улица „Републиканска“ служители от Районно управление – Созопол спрели за полицейска проверка лек автомобил „БМВ 335 I“, със софийска регистрация, управляван от 26-годишен софиянец, който е тестван за употреба на алкохол и наркотици.

Вторият тест бил положителен за употреба на кокаин. Водачът отказал да даде проби кръв и урина за химичен анализ. Задържан е със заповед за задържане, а автомобила е иззет. Работата по случая продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви