Изтеглен бе жребият за предварителните кръгове за Купа България. Домакини са отборите от по-ниското ниво на футбола.

На 23 август, сряда, „Поморие“ приема „Созопол“, а бургаският „Звезденбург“ е домакин на „Несебър“. Полуфиналните мачове в област Бургас са от 18:00 часа.

Финалът е на 30 август, сряда, когато един срещу друг ще се изправят победителите от двете двойки. Всеки областен съвет излъчва един представител.

В следващата фаза мачовете са между областните представители на всеки от четирите зонални съвета на БФС, докато не бъдат излъчени по четири отбор от всеки ЗС, общо 16.

По регламент, право на участие в този етап имат всички желаещи отбори от Трета лига и от Областните групи. – Носителят на Купата на Аматьорската лига от изминалия сезон /Локомотив (Горна Оряховица)/, ако заяви участие, автоматично влиза като част от квотата на своя зонален съвет /Велико Търново/ без да играе квалификации.

Победителите в този етап се излъчват чрез отстраняване в една среща. При равенство в редовното време директно се изпълняват дузпи.

Домакин във всяка среща е отборът от по-ниско ниво. Ако двата отбора са от едно и също ниво, домакинството се определя с жребий.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви